ajojte prosim vas da sa schudnut 15kil hlavne zo zadku vnutornej strany stehien a brucha za 5mesiacov? a ako na to?
Schudnut aspon 15kil za5mesiacov da sa to?ako??
jasne ze sa da :) ked si to rozpocitas, je to vlastne 3 kg za mesiac, a to je realne.. a dokonca aj zdrave :) som rada, ze si nenapisala za 5 tyzdnov :)
musis nejest jedla typu:hranolky, vypr. snicel, vyprazany syr, pizza, cokolada.. ved sama musis vediet co je zdrave, co nie :)
teda.... mozes to jest.. ale ne v porciach 2 rezne na obed a podobne :)
a uprednostnuj rybu, kuracie maso na vselijake sposoby okrem tych vyprazanych :) , tvrde syry, tvaroh... celozrnne pecivo, zelenina, zemiaky, ryza... proste je toho vela, ale nesmie to mat prilis vela sacharidov a tukov.. napr. take piskoty su same sacharidy.. nie su az take nezdrave, ale ked ich zjes vela, priberies. cokolada ma tiez vela sacharidov, ale ta ma aj vela tukov! takze na tu pozor..
no a samozrejme cvicenie.. ale s tym to tiez neprehanaj, lebo ked potom prestanes, tiez sa ti to moze vratit spat.. :)
vela stastia
Ahoj drzim palce urcite sa to da, tri zakladne veci, vela bielkovin, zeleniny a obmedzit prisun sacharidov, primeranu sportovu cinnost udrzat tep na hrenci 60 - 75 percent maximalneho tepu. A ak k tomu este pouzijes nejaky silnejsi spalovac tukov ako podporu tak nema problema
je tu velmi vela tem kde najdes co potrebujes...treba sa v tom trolinku pohrabat...ale byt tebou zacnem s chudnutim po novom roku...pretoze ked to nahodou na vianoce prezenies bude si to velmi vycitat a chudnutie ta prestane mozno aj bavit...
no ja utekam...prajem pekny vecer
Jednoznacne 90-dnovka. Dala som dole 14 kg za 4 mesiace a uz si vahu drzim skoro rok.
a ako ju mam upravit co z nej vynechat a naopak co do nej pridat?
mam 173cm, 76kil
ako som napisala upravou stravy..a kolko mas rokov, vysku a vahu?
a ako to robis ak ta smiem poprosit_?
ja som zatial schudla z pasu 6 cm, z bokov 7 cm, zo zadku 5 cm, a zo stehien 4 cm...a to vsetko upravou stravy a zatial bez cvicenia...takze podla mna sa da..neviem ci za 5 mesiacov ale da sa...