Schudnut aspon 15kil za5mesiacov da sa to?ako??

rencaa

presne tak. pribrala si zlym stravovanim. ked na nejaku chvilu zmenis zivotospravu, mozes schudnut, ale akonahle sa vratis do starych kolaji, priberies znova. na tsranke, co som pisala, najdes namety presne ako na to :)

xnusoba

cize ak chcem schudnut naveky tak naveky teba zmenit jedalnicek?

toto nemyslis vazne ze nie?? si myslis ze ked schudnes tych 15 kil a potom budes jest "snicle a parene buchty" tak ostanes stale stihla ??? skus a uvidis ze nenaberies 15 ale 25....
zivot nie je o dietach ale zdravom stravovani a cviceni,tak ako tu uz bolo x krat pisane, ziadna dieta nie je dlhodoba, vlastne....diety su hlupost...

musim schudnut

potrebujem to kvoli jednj pracicke:) a jednemu clovekovi ale tak na zmenu bolo na case..
cize ak chcem schudnut naveky tak naveky teba zmenit jedalnicek?

renca ta kniha sa da zohnat hocikde v knihkupectve?a nevies nahodne cca cenu?

rencaa

ja som schudla tiez od maja do septembra 15kg. nabehla som podla knizky a. macingovej: schudnete jednou pro vzdy a dalsie namety nasla na stranke -odkaz odstránený-

chuchuchu

ja to nikdy naspať nepriberiem,lebo ja sa nemienim vracať k svojím starým stravovacím návykom,a cvičiť neprestanem

chuchuchu

ja som schudla od mája 15kg:)))) konečne sa páčim sama sebe a nemusím sa hambiť za tuk:)) cvičím denne na stacionárnom bycikli 30minút aj s činkami,brušáky robím a samozrejme som zmenila stravu