dobry vecer, prosim o pomoc, som asi psychicky na dne a v poslednom case mi po rozume behaju myslienky na samovrazdu. co mam robit aby som si neublizila?beriem aj lieky ale konkretne na toto nie, teda predtym som taketo myslienky nemala...potrebujem pomoc a je cas dovoleniek, teda idu vianoce a tak a k lekarovi sa nedostanem...vdaka za akukolvek pomoc
Samovrazda-prosim o pomoc
mam 19, onedlho 20. Viem ze clovek je jedinecny, kazdy je iny, kazdy z nas je osobnost. To vsetko viem. Aj to ze kazdy z nas mava depky, ale nie vsetci ju prezivaju rovnako. Niekomu je len smutno, place a pod. ini zasa nemaju naladu, maju mozno psychosomaticke problemy. Vsetkoje individualne a vsetko so vsetkym suvisi. Cely zivot mi pripada ako nejaka skuska, nejaka mozaika, labyrint, skladacka. Kazdy zivot ma nejaky zmysel, kazdy tu mame nejake poslanie. Depresia, to je jedna velka prekazka a treba ju zvladnut co najlepsie, ale ked pride tak to nie je take jednoduche. Viem, ze s tym musim bojovat, lebo ma v zivote toho caka este urcite vela a svoje poslanie som urcite este nesplnila. Ale je to take ze ked pride strasna kriza vo forme tazkej depresie, tak proste v tej chvili strati pre mna zmysel aj samotne dychanie. Dufam ze som to vysvetlila dobre, ale proste v tej chvili nemam chut na nic, absolutne nic. ALe viem ze nemozem skoncit, lebo sposobim viac zla ako dobra, a to nechcem. Chcem sa vyliecit a pomahat druhym...
ahojko čokoladka
človek je jedinečnost na zemi a už to nik nezmeni,si človek vzacny zo všetkym čo k tomu patri dobry aj zly.neviem kolko maš rokov odkedy a hlavne prečo maš take myšlinky ake maš,ale to vieš iba ty.vieš každy človek ma niekedy depky je to sučast života ked si niekedy myslime čo keby a ako by bolo to tam keby bolo po všetko ale to su veci ktore nas čakaju a netreba ich unahlit nie sme tu an to dostali sme sa sem pre niečo čo mame urobit, dostat sa niekam alebo pomoct ked pride naš čas pojdeme aj ked nebudeme mat depky aj ked budeme prosit že som štastny a je mi dobre že mam konečne niekoho koho mam rada,ale nepomože nam nik lebo nastal ten čas,nerob prosim veci ktore su ti nie danne aby si nebanovala najdi vychodisko v ktorom sa nachdzaš ved ani neviem kolko ludi teraz mysli na teba a už su tvoji kamarati aj ja patrim k nim ved tolko jr dobrych ludi oklo teba len prosim daj im usmev a ver že sa ti vrati sto krat držim ti palčeky myslim na teba ak si budeš chciet popisat som tu zima999@azet.sk papa anka
nie je jednoduche najst priatela..tedaaz taky to nie je ale tak nemozem sa postavit na ulicu a kricat ja chcem periatela...teraz sa proste nikto nevyskytuje a to je skutocnost...tak ako si pomoct?
cokoladka najdi si priatela a bude ti fajn(to hovori ten, co nikdy v ziadnom vztahu nebol :D )
neviem...taky pocit je strasne zly a neprijemny...uz to viac nechcem zazivat...hlavne ked vidim ako sa kvoli mne trapia druhi...
nevies alebo nechces sa toho zbavit?
nie, o to nejde. nesuvisi to s vianocami. len to proste zas prislo a neviem sa toho zbavit...
prečo, nepačili sa ti darčeky?
prosim zas mam krizu...co mam robit?