Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Samovrazda-prosim o pomoc

Príspevok v téme: Samovrazda-prosim o pomoc
cokoladka898

dobry vecer, prosim o pomoc, som asi psychicky na dne a v poslednom case mi po rozume behaju myslienky na samovrazdu. co mam robit aby som si neublizila?beriem aj lieky ale konkretne na toto nie, teda predtym som taketo myslienky nemala...potrebujem pomoc a je cas dovoleniek, teda idu vianoce a tak a k lekarovi sa nedostanem...vdaka za akukolvek pomoc

Maniak

Mne dosť pomáha hranie videohier online, je to lepšie ako psychológ čo berie prachy za počúvanie a rady z príručky. Ľudia čo hrávajú online hry sa často radi rozprávajú cez headset hlavne na konzolách(Xbox 360, PS3) a kecanie pri hraní hry dosť ukludnuje, teraz sa asi trocha čuduješ či mi nešibe, ale nie, videohry hrávajú aj ženy a to dokonca v rôznych vekových kategóriach. Niektoré hry sa dokonca špecializujú pre ženy.

cokoladka898

skus na nete nieco pohladat, ja som tiez hladala a nieco som nasla ale este som sa neodvazila volat...tak som len napisala na jednu stranku a pomohli mi...

b

zdravim.. neviete mi poradit nejaku krizovu linku.. Viete je dost mozne, ze budem potrebovat pomoc po jednom rozhovore s mojou byvalou(asi sa vyspala s chalanom- nedavno sme sa rozisli a chcel som si ju vziat). Viem ako som nas rozchod tazko znasal, ale veril som, ze sa vrati a teraz mi chce nieco povedat a ja z nej citim, ze to moze byt nieco taketo.. a viem za ma to rani iba neviem ako velmi..

pomoc

ak by mal niekto takýto problém, poslala by som mu nieco precítat, mozno potom by zmenil svoje zmýslanie, tu dávam svoj mail pomozem ak niekto chce...siena2@azet.sk

gabusska

a co tak najst si novy zmysel zivota? zaobstarat si nejakeho psika ci maciatko? ked trpite samotou si myslim je to fajn ze tu pre niekoho ste. alebo najst si lasku...ked ju nemate neviem co vas vsetkych trapi ake veci...aka kriza...je plno zvieratiek v utulkoch co potrebuju lasku :-) mm ja zas tym lekarom na hlavu moc neverim ja si myslim ze cvokar urobi z cloveka vacsieho cvoka a predpise mu kadejake lieky co ho znicia este viacej...kamarat bol ok mal dajake problemy a hups dali mu lieky a teraz je uplne vysinuty...skor by som si skusila zrovnat zivot v hlave myslela skorej na pozitivne veci a vobec neuvazovala nad samovrazdou pretoze nikdy nieje tak zle aby nebolo horsie...rano vstante z postele spomente si na cosi pekne aby ste zacali den s usmevom...clovek si aj sam privolava zlo tym ze mysli negativne... drzim palce treba len nieco robit , niekam chodievat proste nebyt sam doma zavrety...nikdy neviete koho stretnete ...a kto vam otoci zivot k lepsiemu

kresťanka

Milá čokoládka.
Nie si sama ktorá má problémy neuvádzaš sice ako tie problémy vznikli.Iste pre teba je tvoje utrpenie največšie./mám novú klávesnicu a neviem prehlasované a/ Skús niekedy v nemocnici alebo v televízii si uvedomiť kolko je chorých a postihnutých ludí, a predsa ďakuju Bohu za každý deň svojho života. SAMA Mám vela problemov a som chorá ale predsa za každý nový deň ďakujem Bohu.Pre každého je tu pán Ježiš.Skús sa venovat čítaniu sv. Písma alebo hodnotnej duchovnej literatúry.Skús íst do spoločenstva mladých, ktorí vyznávajú kretanske hodnoty.Nebudeš sa cítit sama a budete rada, že žijete.PRAJEM vám, aby ste boli štastná.Porozmýšlajte nad mojím doporučením.