Mužský viacnásobný orgazmus

behind

Hej, ved to je normalka, že na druhý alebo tretí krat je toho malo, alebo nič. A vie sa spravit tak ako som pisal, že do minuty druhý krat? Ze ked neprestane s pohybmi a pokracuje...

mia90

môj priatel s tym tiez nema problem, mne to uz aj obcas lezie na nervy, ked on to ani nie do hodiny stihne minimalne dvakrat, a podla chute aj tri.aj ked mu to uz ten tretikrat dlhsie trvalo,a dakedy to bolo aj neuspesne.ale uz nemal taky ejakulat ako prvykrat.

behind

No u mna je to tak, že som to trenoval pri masturbácii.Ked som mal orgazmus, tak som dalej pokracoval v stimulacii, ale pomaly, a po niekolkých tyždnoch sa mi to podarilo , proste som dalej masturboval a za minutku prisiel dalsí orgazmus.Moj rekord je tri orgazmy za sebou pri masturbacii, pri styku dva.Ten tretí bol už taký slabsí, a temer bez výronu.

karol

To zvladas dva krat hned za sebou? Ak ano, tak mas za sebou nejaky trening? Lebo s tymto mam problem. Po nejakej dlhsej prestavke sa da, ale za sebou nie.

Pripadne co poradite, aby som vydrzal dlhsie aby som vydrzal az kym nie je aj partnerka?

Dik

andy1

a tak ja nemam problem dvakrat za sebou a treti krat tez viem... ale uz je to skor o vydrzi lebo tazko sa mi podari dosiahnut ejakulaciu:D ale dva krat bezne.D