Zdravím, chcel by som podiskutovať na túto tému.Ja som myslel, asi ako vela ludí, že to nie je možné.Jeden známy mi hovoril, že sa to dá natrénovať.Teraz viem, že to ide, aj keď nie vždy.Je to fantazia , píšte ako ste na tom vy - pani, alebo partneri - dámy.
Mužský viacnásobný orgazmus
priatelov rekord je 4 krat... raz ho urobim rukou, a 3 krat pri sexe... nema s tym problem. vela zalezi aj na tom ako sa citi s partnerkou a tak...dokazze ho vzrusit aj jedna pusa... =)
no ja som nikede vedel tiez dvakrat raz aj tri krat za jedno milovanie....no ale teraz od kedy mam inu partnerku to uz vobec nie...zalezi na partnerke a an jej sikovnosti...a samozrejme na chuti....a samozrejme na tom ako dlho dotycny nemal sex....ked ma kazdy den tak pochybujem ze by to slo hne d po sebe dva krat
7 krat? joj tak to mas teda stastie, ty musis byt riadne potentny. A to ti stale stal?
Je mi jedno či mi bude niekto veriť. Väčšinou sa spravím keď sa milujeme s priateľkou 3krát. Náš rekord bol, keď ma spravila 7 krát za jedno milovanie. Samozrejme trvalo tri hodiny, ale stále bol hore. Ako nato? Súvisí to hodne s atmosférou, ktorú máte pri milovaní. Ja napríklad milujem bozky...
J apri mastaurbacii , ked mam prvy orgazmus , normalne sa vystriekam , tak neviem pokracovat , nemam uz ani chut a ani mi to nejde a nerobi mi to dobre . Je to normalne ? Pls poradte !!!
Ja som to už zažil, je to fantastický pocit plný slasti! To sa nedá vyjadriť slovami mno ale dá sa to ja len dvojnásobný:) viac som ete nemal...
A mozno ho treba spravne stimulovat :)
Mozno to je v libide a nie v penise
vieš poradiť ako to natrénovať???
trosku ojebik..ale pocitovo to je vlastne orgazmus...ked sa uz des spravit a citis to(musi sa to dobre nacasovat)...stlac si penis pri koreni...a mas orgazmus...potom z teba coto vytece...a ked sa zacnes robit zas...a udelas sa normalne aj s vystrekom :P