Zdravím, chcel by som podiskutovať na túto tému.Ja som myslel, asi ako vela ludí, že to nie je možné.Jeden známy mi hovoril, že sa to dá natrénovať.Teraz viem, že to ide, aj keď nie vždy.Je to fantazia , píšte ako ste na tom vy - pani, alebo partneri - dámy.
Mužský viacnásobný orgazmus
To uz ale asi nebolo semeno, len ta prostaticka tekutina
mal aj ten siedmy...
Neverim, ze na 3ti krat si mal co striekat. Alebo sa mylim?
Ano zakaždým mi zostal v pozore. 7krát po sebe a stále bol hore, ani raz neklesol...
ja sa len snažim písať tak aby to každy pochopil nie isť okolo veci a priamo pomenovať aj ked nie vždy sa mi to podari
raban83: No pozeram, ze je okolo toho normalne veda :)))
ja to mam zas tak ze prvy krat sa spravim rychlo a potom netreba prestavat a tym padom ani neklesne a hlavne hlava musi pracovat pokial na mna padne unava a si ju v hlave priznam tak konec potom az za 5min.je v pohotovosti a druhy krat to tiez dlho netrva ale treti krat to trva strasne dlho a to treba davat bacha aby sa vtak nezodral... a to co majk spominal to je ked si pred vrcholom a v riti si zmacknes prstom prostatu tak iba vytecies ale to neni norm.orgazmus lebo stale stoji a nevislo von vsetko vsetko vyde ked sa napr.za par sekund dokoncis
ja by som si koniec milovania po 1 nevedelpredstavit..mne po prvom milovanie len zacina...bezne pouzijem njamenej 3 kondomi pri jednoms tiku a najviac boli 2 balicky...ale po 3 uz to nie je ono ale co nespravite ked vidite ako to robi dobre partnerke:)
Muzsky viacnasobny vystrek je o tom, aby muzovi po ejakulacii neklesol, ale stale stal. Moj priatel potrebuje aspon 20 minut, aby sa opat postavil. Zena moze skusat cokolvek, no ked muz neme nadbytok testosteronu (zrejme), tak to nepojde.
No tak to by som tiez chcel raz sa mi podarilo ze ma vyhonila a stal mi stale tak ma vyhonila este raz alebo ze ma spravila a o par minut mi stal zas ale vacsinou jeden krat sa spravim a zvadne a dost potom uz akosi nemam chut a necitim ziadne vzrusenie.Sam sa 2x po sebe nemam sancu spravit musim si dat daku pol hodinku pauzu zalezi ako kedy.