Zdravím, chcel by som podiskutovať na túto tému.Ja som myslel, asi ako vela ludí, že to nie je možné.Jeden známy mi hovoril, že sa to dá natrénovať.Teraz viem, že to ide, aj keď nie vždy.Je to fantazia , píšte ako ste na tom vy - pani, alebo partneri - dámy.
Mužský viacnásobný orgazmus
fuu tak tomu mojmu stoji cele dni:) aj ked ho rukou spravim alebo po sexe tak padne na chvilu a potom znova :)takeho chlapa som vzdy chcela heh:)
janekMY33: to je teda riadny blud. To znamena, ze vacsina z nas lezi v posteli ako nejaka mrtva treska? Zrejme mas taku jednu doma, to preto mas take blbe reci.
to zalezi ako je na tom zenska ked je sikovna tak to ide ale vecinou niesu sikovne a byva to iba raz
Inac tu dobu utlmu ma na svedomi hormon prolaktin. Pri jeho vylucovani muzom klesne erekcia, chut na sex a chce sa im spat :))
No to by som aj ja rada vediet :) Minule som sa dozvedela, ze to vsetko zalezi od "doby utlmu", to je ten cas po vystreku, kedy muzovi upada erekcia. Niektorym chlapom to funguje tak, ze po vystreku su stale v pozore a su schopni sexovat dalej a dalej a dokonca takto striekaju aj 4 krat za sebou. To bude ovplyvnene libidom a testosteronom. Chlapi nabiti testosteronom budu zrejme viac potentni...:)))
ajeje..jak to robíš?chceli by sme to s partnerkou vyskúšať ale nevieme ako na to...a keby ste niekto mali typy..radi by sme si ich prečítali..:)
dakujeme
janekMY33: No neviem neviem, myslis, ze ked muz na to nie je stavany, tak to dokaze? Podla mna vela zalezi aj od muza. Ja sa mozem snazit, no ked to nejde. Ja uz teda neviem.
to zalezi od partnera ako je sikovni ale do nekonecna sa to samozrejme neda ak tam budes mat zenu co je ako nafukovacia anca tak do min. ak tak mas sexualnu dracicu tak hodiny
ako si to zena postavi tak to ma
alex2213: cize jemu stoji stale pocas celeho aktu? Ked sa vystrieka pri sexe, tak mu stale stoji?