Mužský viacnásobný orgazmus

hmju

fuu tak tomu mojmu stoji cele dni:) aj ked ho rukou spravim alebo po sexe tak padne na chvilu a potom znova :)takeho chlapa som vzdy chcela heh:)

ludka98

janekMY33: to je teda riadny blud. To znamena, ze vacsina z nas lezi v posteli ako nejaka mrtva treska? Zrejme mas taku jednu doma, to preto mas take blbe reci.

ludka98

Inac tu dobu utlmu ma na svedomi hormon prolaktin. Pri jeho vylucovani muzom klesne erekcia, chut na sex a chce sa im spat :))

ludka98

No to by som aj ja rada vediet :) Minule som sa dozvedela, ze to vsetko zalezi od "doby utlmu", to je ten cas po vystreku, kedy muzovi upada erekcia. Niektorym chlapom to funguje tak, ze po vystreku su stale v pozore a su schopni sexovat dalej a dalej a dokonca takto striekaju aj 4 krat za sebou. To bude ovplyvnene libidom a testosteronom. Chlapi nabiti testosteronom budu zrejme viac potentni...:)))

matiasko69

ajeje..jak to robíš?chceli by sme to s partnerkou vyskúšať ale nevieme ako na to...a keby ste niekto mali typy..radi by sme si ich prečítali..:)
dakujeme

ludka98

janekMY33: No neviem neviem, myslis, ze ked muz na to nie je stavany, tak to dokaze? Podla mna vela zalezi aj od muza. Ja sa mozem snazit, no ked to nejde. Ja uz teda neviem.

janekMY33

to zalezi od partnera ako je sikovni ale do nekonecna sa to samozrejme neda ak tam budes mat zenu co je ako nafukovacia anca tak do min. ak tak mas sexualnu dracicu tak hodiny