dobry den,
prosim vas vedel by mi niekto napisat ake su mozne komplikacie po Umelom preruseni tehotenstva?.Naco si po samotnom zakroku davat pozor, ake su po zazraku symptomy toho ze sa nieco nahodne nevydarilo?
ak mozete a viete prosim odpovedzte dakujem
Umele prerusenie tehotenstva
ja len že tých, čo majú iný názor ako ty nazývaš moralistami a fanatikmi, sama ten svoj však nevieš obhájiť
Larousse, už sa opakujem, ale kašli na to .. mne je jedno, čo si o mne myslíš. mám svoj názor a toho sa držím.. tak pekný deň
a nikdy ťa nenapadlo, že aj ty si slepá? Zakrývaš si oči pred pravdou, aby si ju nemusela prijať. Možno by ťa zaujali poznatky prenatálnej psychológie. Aj títo vedci sa mýlia?
Larousse, klídek :D však jasné, myslím si to svoje a to mi stačí, nepotrebujem k tomu vedecké argumenty, ako som písala už nižšie.. nevravím, že si iná, len nezdielame rovnaký názor, to je predsa normálne ...
Maros, asi tak, len bohužial, sú všetci slepí..
a nemyslíš si aj ty len to svoje? V čom som iná ako ty? Viem predložiť argumenty, ty ani to ...
M25....vymyva mozgy je slabe slovo :)
mňa tiež ten tvoj názor nerozčuluje, isto mám ovela lepšiu náladu teraz, ako ty :DD
áno, očakávajú jeho príchod, ked sa narodí ...
a vravím, kašli na to, nemá to zmysel.. a neviem, načo sa snažíš pochopiť môj názor, ked ty si o tom aj tak myslíš to svoje .. pre mna za mna, porod aj 10detí!
a ešte čo sa týka užívania hak, raz som bola u kožnej, nechcela ma vyšetriť, za to, že užívam hak!! čo je toto za sprostosť ?!?
nechcem sem pliesť cirkev, ale bohužial, ludom vymýva mozgy ..
M 25, to si myslíš, že všetky tehotné mamičky sa mýlia, ak hovoria, že čakajú dieťatko? A ja nie som ty, mňa iný názor nerozčuľuje, len sa ho snažím pochopiť.
mám, ale nie podla tvojich predstáv ;)
a nemusia byť vedecké, aby som sa držala svojho názoru ..
ale to nechceš, nevieš pochopiť..