Umele prerusenie tehotenstva

larousse

ja len že tých, čo majú iný názor ako ty nazývaš moralistami a fanatikmi, sama ten svoj však nevieš obhájiť

M 25

Larousse, už sa opakujem, ale kašli na to .. mne je jedno, čo si o mne myslíš. mám svoj názor a toho sa držím.. tak pekný deň

larousse

a nikdy ťa nenapadlo, že aj ty si slepá? Zakrývaš si oči pred pravdou, aby si ju nemusela prijať. Možno by ťa zaujali poznatky prenatálnej psychológie. Aj títo vedci sa mýlia?

M 25

Larousse, klídek :D však jasné, myslím si to svoje a to mi stačí, nepotrebujem k tomu vedecké argumenty, ako som písala už nižšie.. nevravím, že si iná, len nezdielame rovnaký názor, to je predsa normálne ...

Maros, asi tak, len bohužial, sú všetci slepí..

M 25

mňa tiež ten tvoj názor nerozčuluje, isto mám ovela lepšiu náladu teraz, ako ty :DD
áno, očakávajú jeho príchod, ked sa narodí ...
a vravím, kašli na to, nemá to zmysel.. a neviem, načo sa snažíš pochopiť môj názor, ked ty si o tom aj tak myslíš to svoje .. pre mna za mna, porod aj 10detí!

M 25

a ešte čo sa týka užívania hak, raz som bola u kožnej, nechcela ma vyšetriť, za to, že užívam hak!! čo je toto za sprostosť ?!?
nechcem sem pliesť cirkev, ale bohužial, ludom vymýva mozgy ..

larousse

M 25, to si myslíš, že všetky tehotné mamičky sa mýlia, ak hovoria, že čakajú dieťatko? A ja nie som ty, mňa iný názor nerozčuľuje, len sa ho snažím pochopiť.

M 25

mám, ale nie podla tvojich predstáv ;)
a nemusia byť vedecké, aby som sa držala svojho názoru ..
ale to nechceš, nevieš pochopiť..