ahojte, viete mi niekto prosim poradit ako mam určite otehotniet do mesiaca. kolko hodin alebo dni trva ovulacia,aby som sa trafila.stači ked budeme sexovat kazdy den počas 1-2týzdnov? Prosim o radu, pretože je to pre mna velmi dolezite aby som otehotnela do polovice januara, kvoli praci...ved ked budem tehotna ma nemôzu v praci vyhodit ani ked mi skoncila zmluva? inač babo chceme s manželom už asi pol roka. dakujem
ako zaručene otehotniet do mesiaca
ahoj robila som pre istotu este jeden tiez // tak asi ano piatok pojde na gyn. tak uz budem vediet na 100 percent .. zajtra robim dalsi samozrejme!! inak u nas to je totalna nahoda ale krásna vzdy sme sa milovali a vedeli sme ze to moze prist...
Ahoj Lucík, ja si myslím že si tehotná :-))) v tom prpade gratulujem. Ja sa s manželom tiež snažíme o bábetko...zatial nič :-(((
aho no dnes som robila test:-))) tak asi si pravdepodobne mala pravduu!! ukazala dve ciarocky ale ta jedna velmi slabucka zajtra spravim znova..
nemam:) ale keby sa pritrafilo, nezrutila by som sa:))
no ako? uz si si robila test?:)
jasnacka!! a ty uz mas dietky??? alebo ???
potom napis ako si dopadla:))
ano zelam spolu s priatelom by sme boli naozaj stastny a takato nahoda je mozno lepsia ako plánovanie.. no ved uvidime.. dnes sme boli na spolocnom obeda tak som mu to spominala.. myslim si ze by bol rad! ved spolu byvame .. nahodicka by bola suprova... dam vediet potom ako to dopadne vecer kupim test po práci na pohotovosti a budem sa testovat..
praveze ked sa oplodnene vajicko uhniezdi (cca 7-10 dni od oplodnenia) moze dojst ku slabemu krvacaniu, zeny si castokrat myslia ze je to menstruacia. Bratova manzelka mala dokonca 3 mesiace uplne normalnu menstruaciu, raz jej vynechalo, isla k lekarke a ta jej povedala, ze je v stvrtom mesiaci skoro, ze ma tyzden na to aby sa rozhodla ci si ho necha. Tak drzim palce, nech si ked si to zelas;)
ano,mozes byt uplne kludne tehotna. Po vysadeni ti kludne moze nabehnut ovulaci a aj hned a aj viackrat do mesiaca a ked ste to robili viackrat za noc, nejake tie bicikovce sa do teba isto dostali. Moja kamoska tak otehotnela po vysadeni hned a uz ma aj babo:) a ajtie priznaky su podozrive,..tak si sprav test:)