ako zaručene otehotniet do mesiaca

Príspevok v téme: ako zaručene otehotniet do mesiaca
linka7

ahojte, viete mi niekto prosim poradit ako mam určite otehotniet do mesiaca. kolko hodin alebo dni trva ovulacia,aby som sa trafila.stači ked budeme sexovat kazdy den počas 1-2týzdnov? Prosim o radu, pretože je to pre mna velmi dolezite aby som otehotnela do polovice januara, kvoli praci...ved ked budem tehotna ma nemôzu v praci vyhodit ani ked mi skoncila zmluva? inač babo chceme s manželom už asi pol roka. dakujem

musska

no to je tazko povedat, sprav si zajtra hned z ranneho mocu. Kolko je to dni od "styku"?meskas vobec? ale sa tesim,dufam ze budes:))

lucik

ahojte dnes som robilala znova test ten bol negat.nechapem dva vcera boli s ciarkami// a dne len /hm?zajtra skusim..co testy klamu?

fiiifa

Čaute baby, hlásim sa do klubu. Ja som antiku vysadila minulý týždeň vo štvrtok, teraz mám menštruáciu a tento mesiac ideme na to. Bude to druhé dieťatko, synček má 4,5 roka. Takže je načase :D Prvý krát som ešte po vysadení antiky čakala 3 mesiace, až potom sme šli naostro a vyšlo to na prvý šup. Bože, keby to vyšlo aj teraz. Tak nám držte palce.

mojaeni

lucik,
ja som otehotnela okamzite po vysadeni antik.a po skonceni menstruacie. sama neviem, ako sa to tak rychlo podarilo, je to moje druhe tehotenstvo, pri prvej dcerke nam to trvalo takmer dva roky ( gynek. problemy, dufam, ze uz uspesne vyriesene), takze vobec som ani necakala ani nedufala, ze by som mohla otehotniet s dvoch troch pokusov.Po meskani menstr. som robila tehot. test, ten mi vysiel negativny a tak som to dalej neriesila,netusila som, ze tehotna som. Az ked ma zacali boliet prsia a obcas mi pocas jedla prislo zle, kupila som dalsi test a tam uz boli krasne dve ciarky. Az som sa klepala od stastia a prekvapenia.
Teraz som v 16. tyzdni, citim sa velmi dobre,dufam, ze je aj vsetko v poriadku. O tyzden ma caka poradna, neviem sa dockat.

ala12

Ahoj Linka7!
Chápem tvoju situáciu. Aj ja by som si to chcela naplánovať kvôli práci, lebo si myslím, že tehotenstvo - práca - neviem ani ako by som to vyjadrila. Ja som učiteľka a vidím, keď som aj nastúpila, že každý sa len trasie aby tam nemali nejakú čo otehotnie. Tak si myslím vždy v duchu, že oni si za komunistov vychovali v pohode 3 deti a bolo dobre, bolo to akceptovateľne a my tu teraz musíme zvažovať každý krok. Niekomu sa môže zdať, že otehotnieť kvôli práci nie je správne, ale každý chce zabezpečiť dieťa. Ani ja nechcem zostať bez práce a byť tehotná.
Čo sa týka tej zmluvy - ani jedna informácia tu podľa mňa nebola správna. Správne to je, že zmluvu ti môžu naozaj predĺžiť iba raz. Predĺžiť. To znamená, že prvý rok máš zmluvu na dobu určitú - rok, napr. ako som mala ja. A potom ti ju môžu raz predĺžiť. Čiže to už pracuješ druhý rok. Až potom máš automaticky aj keby ti dali na dobu určitú v zmluve dobu neurčitú. Čiže až na tretí rok. Viem to, ja som to tak teraz mala. Prvý rok doba určitá, druhý rok doba určitá - predĺženie a výpoveď, lebo ten ďalší rok by mi museli už dať dobu neurčitú.
A čo sa týka toho otehotnenia - súhlasím s názorom, že treba poznať svoje telo. Ja som sledovala počas mesiaca kedy mám najväčšiu chuť na sex. Vyšlo mi že je to 17 deň. Preto som si myslela, že mám ovuláciu 17 deň - čiže vtedy som najplodnejšia a podľa toho som sa aj zariaďovala. A potom som raz bola na gyn. prehliadke, kde mi dr. ukazoval, že aha práve vám ide prasknúť vajíčko a bolo to v 16 deň cyklu. Čiže sa to potvrdilo a ja som si to vyrátala správne. Takže ja by keby som chcela veľmi otehotnieť riešila by som to v dňoch od 15.- 18. Ovulácia je približne v polovici cyklu, ale každá žena to má inak. Preto to musíš vedieť iba ty :-) S pozdravom

ôôô

moja sestra si robila test-vyšiel jej pozit,druhý-kontrolný bol negat,tak isto aj ďalšie dva.Ale potom prečítala leták,že tie tri sa majú robiť až po 10 dňoch.menzes mešká naďalej,6 dní.prsníky ju bolia,ráno jej býva mäkko.