ako zaručene otehotniet do mesiaca

Príspevok v téme: ako zaručene otehotniet do mesiaca
linka7

ahojte, viete mi niekto prosim poradit ako mam určite otehotniet do mesiaca. kolko hodin alebo dni trva ovulacia,aby som sa trafila.stači ked budeme sexovat kazdy den počas 1-2týzdnov? Prosim o radu, pretože je to pre mna velmi dolezite aby som otehotnela do polovice januara, kvoli praci...ved ked budem tehotna ma nemôzu v praci vyhodit ani ked mi skoncila zmluva? inač babo chceme s manželom už asi pol roka. dakujem

HELKA211

AHOJTE VSETCI ...SOM TU NOVA ...CHCELA SOM SA OPYTAT CI MA FAJCENIE VPLYV NA TO ,ABY ZENA MOHLA OTEHOTNIET...?ZREJME JE TO U KAZDEJ ZENY INAC ...LEN CHCEM VEDIET CI ANO ALEBO NIE ....DAKUJEM ZA ODPOVED ..PAPA

Mikmy

Hmmm ahojkajte zeny,matky a mlade slecny:-) ano tehotenstvo je klasne je to krasna vec ale nie ked to nechcu ludia prave ked im to nevihovuje....chcel by som sa vas spitat prijatelka ma 30teho tento mesiac 5iaty mestruaciu ale mam taky pocit ze v nedelu to jest 24ho mi do nej ako to povedat "uslo" tam je ta sanca ze otehotnie vsak?....ako ju poznam najvedsiu chut na sex ma tak v polovici mesiaca mame 20 a 21 ale babo nepotrebujeme teraz:-)

mojaeni

ahoj fiiifa,
no to je vlastne taky geneticky ultrazvuk. Lekar poriaden popozera babatko, hlavne srdiecko, ale aj vsetky organy, hlavicku, ci amm vyvinite vsetko tak ako ma byt, ci nei su poruchy srdiecka, nejaky razstep a pod. Mas to aj ako vysetrenie, ale zaroven sa aj pokochas dietatkom, trva to tak cca.20min.
Je to v Kosiciach- Centreum prenatalnej diagnostiky, najdes aj cez Google, ale myslim, ze ja v Bratislave to robia.

fiiifa

Ahoj Mojaeni.
Krásne si to opísala. Som rada, že vám to dobre dopadlo. Super pocit, že?
A čo je to morfolog. vyšetrenie? To je ako 3D ultrazvuk? Moc o týchto veciach neviem, lebo som sa doteraz nezaujímala, ale ak by sa nám podarilo otehotnieť, šla by som. A do akého mesta ste cestovali? Nevieš, kde ešte tie vyšetrenia robia? Je to síce pre mňa teraz neaktuálne, ale zaujíma ma to. papa

mojaeni

ahoj fiiifa,
vcerajsi ultrazvuk dopadol dobre, vsetko vyzera byt v poriadku. Bol to zazitok, lekar vlastne pozeral na cele babatko, alepotom sme pozerali normalne aj do vnutra dietatka, vsetko mi poukazoval, jednotlive organy, ako su vyvinute, takze som odchadzala spokojna. Zobrazil nam ho aj 3D formou.
Je to dievcatko.Bola rozkosna, stale si sibrinkovala ruckami po tvaricke a asi 15min. nevedel spravit fotku, lebo odmietala dat ruky dole z tvare. potom uz bola tak a unavena, ze zivala a len zavrela ocka , jednou ruckou si podoprela hlavku a tak si spinkala, ako ked doma lezis pri telke:o)
Oni objednavaju aj v sobotu, pokial maju vela zaujemnkyn. Toto vysetrenie sa robi len od 18 do 22. tyzdna a najblizsi termin mali volny az o mesiac, tak ma supli na sobotu, ale apson sme si urobili vylet.

fiiifa

No tak to fakt držím palce.
Páni, to chodíš na vyšetrenie aj v sobotu? To je super hlavne pre pracujúce tehulky. Tak sa ozvi ako ste dopadli.

mojaeni

Ahojte kocky.
Ja som otehotnela okamzite po vysadeni. Neviem, kde je pravda, urcite je HAK chemia, tak sa aj obavam, ze to mozno nie je dobre otehotniet hned, ale zase tolko zien uz takyto otehotnelo a maju zdrave deticky...
Fiiifa, skoda, ze Vam to nevyslo, ale fakt nebud z toho smutna, ved este ste len zacali.
Mna dnes caka jedno ultrazvukove vysetrenie-morfolog.vysetrenie babatka, tak dufam, ze vsetko dopadne dobre a nic nenajdu. Drzte mi palce.
A mozno bude aj vidno, ci to bude chlapcek alebo dievcatko...

Mimi323

wwwwww ano samozrejme máš pravdu, preto je tu kopec tém pre baby, ktoré vysadili HAK a mesiace nemajú menštruáciu a o otehotnení ani nehovorím.