Citalec - vase skusenosti s tymto antidepresivom

midnajt

Beriem citalec asi 4tym rokom...to občasne mravcanie ruk, alebo ze sa sem tam v noci zobudim...lenivost atd...je nič oproti tym panickým stavom ktore som mal dovtedy...

Už nič nebude take ako predtym bohuzial si to musi kazdy uvedomit ze zazracna tabletka neexistuje a citalec je neškodný liek. (samozrejme ak ma niekto neznasanlivost alebo alergiu na citalopram tak bohuzial). Musime sa s tym naucit zit ludia, nova doba prinasa nove problemy a sami vidite ze pomaly kazdy 3 ti clovek uziva nejake AD. Vzdy je lepsie brat citalec ako lexaurinove sracky a podobne....

Neo Ned

rača: Tento typ knihy bol dobre adresovaný tým, čo na AD sú už závislejší ako na drogách, ale nepleť hlavu tým, čo to majú pre AKÚTNU potrebu...

MIMA33

ZDRAVIM VAS..NO POVIEM VAM ZE MNE CITALEC USKODIL,OD KEDY SOM HO BRALA TRASU SA MI NOHY A NEVIEM SA SUSTREDIT NAPR.NA VARENIE NA UMYTIE RIADU,A TO SOM VZALA LEN DVE TABLETKY,TERAZ SOM NA LEXAURINE ALE KEBY SOM VEDELA CO MI TEN LIEK SPOSOBI NEDAM HO DO UST!!!!!!

mima33

NO VOLALA SOM,MAM OKAMZITE VYSADIT TIE LIEKY A PREDPISE MI DRUHE,TAKZE POJDEM V PONDELOK K NEMU LEBO MA DOVOLENKU CELY TYZDEN..SESTRICKA MI KAZALA VYSADIT..

rača

nedavno som precitala knihu John Virapen: Nežiadúci účinok: smrť.
je tam prave o tychto liekoch ktore spominate. mali by ste si to precitat aby vam bolo jasne o co tu vlastne ide. aky maju ucinok a tak.
a pokial viem tak lexaurin je silne navykovy.

mima33

ja som bola zhruba pred 9r u psychiatra a predpisal mi xanax a seroxat,bolo mi s toho neskutocne zle tak som to po 4dnoch vysadila,a vratila sa naspet k lexaurinu,bolo mi dobre az donedavna stale sa mi krutila hlava,bolo mi na odpadnutie,triasli sa mi nohy a mala som panicke zachvaty,samozrejme som skoncila na pohotovosti..a lexaurin mi neucinkoval uz na tieto stavy..musela som zajst za psychiatrom a samozrejme je mi z tychto liekov este horsie ako mi bolo predtym ako som ich zacala brat...

mima33

ahoj emilin,nie nechodim do prace som na invalidnom a mam taku triasku ze by som nevedela fungovat v robote,ja neviem fungovat ani doma to je katastrofa..na invalidnom som koli chrbtici..no idem ja volat doktorovi a som zvedava co mi povie ci vysadit alebo dalej uzivat..inak skoro cely den len prelezim tak ma to osprosti..a ano lexauri 1.5mg si davam kazde rano pred citalecom na tom som zavisla uz 10r vdaka mojmu doktorovi..