Ake mate skusenosti s antidepresivom Citalec?Zatial som na neho cital len kladne reakcie,je vraj lepsi ako napr.Zoloft.Ale neviem,do akej miery ovplyvnuje sexualne funkcie,libido a erekciu.Za vase postrehy vopred dakujem.
Citalec - vase skusenosti s tymto antidepresivom
cca tyzden na zaciatku liecby citalexom je ospalost, otapenost, stazene dychanie, pocit plneho nosa
tak uvidím..keď tu budeš...tak ti potom napíšem....a berieš tie lieky dlho???? ja len sa fakt bojím o srdce.....a sama neviem prečo.., normálne mám pocit, že si tými AD poškodím...som taký bojko...no hrúza
ano ja beriem cipralex a tiez som si zo zaciatku vytrpela svoje ale to je ta dan za to ako ti potom bude fajn mna na to lekarka upozornila ze musim to obdobie preckat s neurolom a ze zo zaciatku mi bude este horsie ako bez liekov - mala pravdu
pol...si poklad...mám aj Frontin.......no uvidím..ako to zvládnem..keď začnem brať polku tablety,,,keď pri štvrtke mi je tak nanič...,,,,,takže myslíš, že tie pocity pri srdci nevadia??? že AD nemôžu uškodiť??? bral(a) si AD aj ty?? lebo to si nenapísal(a)
na zaciatku liecby s AD si musis davat aj lieky proti uzkosti ktore odburavaju neziaduce ucinky AD to vzdy psychiater nasadzuje splolu pokial si telo zvykne na pociatku je to vzdy este horsie ako to bolo ale to je len na chvilu a potom ti AD pomozu to ta mal lekar informovat
ahojky pol...díky a ty máš tiež nejaké skúsenosti ohľadne AD???? vieš...ja sa hlavne bojím toho, že mi to nejak ublíži na srdce......,,inak aj závraty mám, a nevoľnosť od žalúdka..aj celkovú...no proste je mi nanič..a to beriem ešte len druhý deň po štvrtinke tablety,,,,,zajtra mám vziať polku..tak neviem,,aké to bude
je to len na zaciatku poklial si nan organizmus zvykne treba toto obdobie preckat a vydrzat a bude super
ahoj...aký je ten CITALEC??? berie ho niekto z vás??? najviac ma zaujíma..aké boli nežiadúce účinky..a či sa je ich treba báť, ja som začala včera brať CITALEC..a je mi akosi divne,,,tak neviem, či je to normálne.., hlavne mám také čudné pocity okolo srdiečka,,,myslíte, že to prejde????? nevplývajú AD zle na srdce?? díky..a pekný večer