Starecké škvrny na rukach

Kýčera

Môže,ale odstráni len následok,nie príčinu a objavia sa znova.Tieto škvrny,kt. sa hovorí aj starecké,nezávisia od veku,ale od stavu"duše"-je to záležitosť trápenia,...a príčina tkvie v PEČENI.

tetka111

Prave som precitala v casopise ,,ZIVOVT ,, c.13 z 28.3.2015,ze:
Starecke skvrny na rukach pomaha ucinne odstranovat obycajny ocot.Kura by mala trvat dlhodobo.
Skusim ......

uzneviem

Hej, mas pravdu, ale nie uplne. Keby si to rozklikol en.wikipedia.org . V pripade roaccutanu branie podobne ucinnych davok vitaminu A je toxicke a nemusi byt tak ucinne, pretoze telo si to konvertuje vlastnym tempom (ktore je mozno pri akne moc pomale, neviem). Kedze ani ja ani ty nie sme farmaceuti, tak to nechajme tak. Pre pacienta je dolezite, ze to je jedna z mala masticiek ktora funguje..

RNG

Tretinoin nie je vitamin A, ako sa nas snazi farmacia a organicka chemia presvecit. Je to synteticka patentovana chemikalia, ktora ma vzorec podobny vitaminu A=retinolu.A podobny neznamena bioidenticky a kedze nic take v prirode neexistuje a definicia vitaminu je nieco, co telo potrebuje ale musi dostat z prirody, lebo si to nevie vytvorit samo tu samozrejme neplati na latku ktora sa v prirode nenachadza a nikdy nenachadzala, ale je umelo vyrobena
en.wikipedia.org

uzneviem

Ten locacid je tretinoin (forma vit. A) ale vo vyssej koncentracii. Pouziva sa aj na akne. Ma pilingovy efekt, ale navyse aj regeneruje kozu a ma ine ucinky (ved su na to reklamy..).
To druhe obsahuje hydrochinon a neviem ci to nie je v EU zakazane.

Postihnutá

vraj Aktinická pigmentácia, alebo pigmentové škrvny.
zaujimavosti.net
Stále lepšie ako starecké škrvny, pre Boha mám len 29 a mam ruky zanesené aj s dekoltom škrvnami a vraj že starecké.

Inak operácia laserom je fajn, lenže aj tých 250 eur je problém nazbierať keď je výsledok neistý.