pomoc, vola ho zlatko

Príspevok v téme: pomoc, vola ho zlatko
zufala

Pomoc, oci mam plne slz. Revem tu do vankusa a neviem, co si pocat. Viem, ze mi budete hovorit, ze som nemala, ale ja som mu pozrela do jeho e-mailovej schranky. Pise mu tam nejaka zenska. Napisala toto. Ahoj zlatko. Na dalsi tyzden mas dovolenku, vsak? Budes doma? Mohli by sme skocit niekde na kavu. Bozkavam ta.
Pise to uz asi mesiac a stale ho oslovuje zlatko, jej hrabe?
Myslite si, ze to mohla napisat aj iba kamoska? Co mam len teraz robit? On je teraz v robote a pride az rano. Mam sa ho to opytat, co to malo znamenat? Alebo radsej nie a zistit viac? Ved mi predsa povedal, ze ak by si niekoho nasiel a mna uz nechcel, povedal by mi to. Mozno to nebude zle, ale dostalo ma to. Rozmyslam este, ze by som jej napisala, ale najskor nieco nezavazne, akoze sa chcem s nou skamaratit, bol by to dobry napad?
Dakujem, dakujem, vsetkym, co mi nejako pomozu.

rimikaa

no teraz ked si spominam tak svojich kamosov mam tiez divne prezyvky, cicka chrumkacik, mucko, mojko, pripadicek moj a tak.. ale oni su ciste pripady, aj keby som chcela co nechcem tak si s nimi nezacnem lebo vacsina je zadana a druha mensina su prípady na zamyslenie:D mozno ze je to kasmocka.. nic neunahluj, aj ked v jeho veku... hm..

iii

nechápem ľudí, ktorí majú milenky, že si nevymazávajú sms-ky a maily.
a písať si treba len cez pracovnú dobu, lebo keď je doma je to riskantné.
viete koľko ľudí je neverných a ich polovičky to ani netušia.

musska

Ale co sa tyka oslovenia 'zlatko', nerob si koli tomu stresy. Mne bezne moj najlepsi kamarat v sms pise "maj sa krasne, mocno lubim" "milacku, zlatik,micus" a nikdy medzi nami nic nebolo..takze toho sa neboj, to este nic neznamena.

musska

Bohuzial, sklamem vas, nenasiel tam vobec nic, lebo nemal co. On tam ma chodil spehovat pravidelne, cital s kym si pisem, cital mi maily. Strasne to bolelo, ze to spravil, ze mi neveril a ked videl raz ze tam nic nieje, chodil sa pozerat dalej. Pre mna sukromie dolezite a ludia, ktori si ho nevazia, nevazia si ani mna

bobika 1

ani ja nemam 15 ale každa si tým prejdeme a ked to už urobila tak nerieš čo urobit nemala ale urobit ma, to je radenie....

lenora

ja si myslim, ze oslovenie zlatko je uplne normalne a tiez ho casto pouzivam namiesto oslovenia menom. takze, ak ma tvoj frajer nejaku kamosku, kludne ho moze takto oslovovat a neznamena to, ze by spolu nieco mali. postu kludne sleduj dalej a uvidis ako sa to vyvinie, mozno nakoniec nebudes mat co riesit...;-)a ak vies, kto je to kludne sa s nou nenapadne skamarat, hlavne nestresuj, uvidis, ze sa vsetko vysvetli...

wstastna

bobika 1 ja nemudrujem, nemam uz 15, co pisem, pisem zo skusenosti, ja som tiez nebola ina, ked som mala 20, teraz uz konam inak. Tiez som sa to musela naucit a niekto mi musel poradit...