Pomoc, oci mam plne slz. Revem tu do vankusa a neviem, co si pocat. Viem, ze mi budete hovorit, ze som nemala, ale ja som mu pozrela do jeho e-mailovej schranky. Pise mu tam nejaka zenska. Napisala toto. Ahoj zlatko. Na dalsi tyzden mas dovolenku, vsak? Budes doma? Mohli by sme skocit niekde na kavu. Bozkavam ta.
Pise to uz asi mesiac a stale ho oslovuje zlatko, jej hrabe?
Myslite si, ze to mohla napisat aj iba kamoska? Co mam len teraz robit? On je teraz v robote a pride az rano. Mam sa ho to opytat, co to malo znamenat? Alebo radsej nie a zistit viac? Ved mi predsa povedal, ze ak by si niekoho nasiel a mna uz nechcel, povedal by mi to. Mozno to nebude zle, ale dostalo ma to. Rozmyslam este, ze by som jej napisala, ale najskor nieco nezavazne, akoze sa chcem s nou skamaratit, bol by to dobry napad?
Dakujem, dakujem, vsetkym, co mi nejako pomozu.
pomoc, vola ho zlatko
....a kto sa vela dozvie, vela porieši....
Povedal, ze ak nieco budem potrebovat a ak este nebude doma, nech mu napisem. Chcel aj vediet, o com chcem rozpravat, ale to som nepovedala.
podla mna, radsej sa na nic nepytaj.
hovori sa: kto sa vela pyta, vela sa dozvie..
Ste skveli, ja som sa trochu ukludnila, teraz mi to nepripada katastroficky. Urcite sa ho vsak na to este opytam, ked sa najblizsie stretneme a uvidim, ako sa zachova.
zúfala je pravda že si sa mu v jeho pošte hrabať nemusela ale keď si to už spravila tak mu to povedz otvorene a nevypisuj tej jeho potencionálnej priateľke aj tak sa nič nedozvieš.Porozprávajte sa otvorene nech ti povie pravdu a potom niečo rieš.Ja viem že teraz máš chrobáka v hlave a ani ja sama neviem ako by som niečo také riešila viem len to že by som sa nikomu v sms a pošte nevŕtala.Mám susedov ideálny pár s dvoma deťmi.Hlava rodiny tiež nevedela čo zo sebou tak si vypisoval na fórach,pokecoch a čo ja viem kde ešte všade až si narazil vydatú babu.Už sú po rozvode a žena mu tiež prišla na to tak že si nevypol e-mail.Dlho zatĺkal až to nakoniec dopadlo tak ako to dopadlo.Takže ja radím jedine rozhovor medzi štyrmi očami a podľa mňa sama z rozhovoru zistíš na čom si.
Sme spolu dva roky a sedem mesiacov. Ak ide aj o vek, ja mam dvadsatdva a on dvadsatdevat.
Teraz mi zas volal, vraj tieto dni ide navstivit rodicov, ze mozno budeme spolu zajtra a mozno az cez vikend. Ale upokojilo ma to, ze som ho pocula. Ze sa nezatajoval, ze nema kredit, ze mu dochadza baterka. Idem sa najest, pojdem na caj s kamaratkou a hadam sa odreagujem.
zufala, hlavne pokoj ak budes hystericka nic nevyriesis, opýtaj sa ho kto to je, prečo ho tak oslovuje a ak je to len dobrá kamoška nemal by mat problem s nou ta zoznamit...a kolko ste spolu?
ja slovami miláčik, zlatko a podobne oslovujem iba jedného človeka. môjho priateľa. neviem si ani len predstaviť, že by som tak nazvala niekoho iného. normálne sa mi to hnusí.
Vy ste nikdy neboli zvedavi? Viem, ze som nemusela teraz by som sa netrapila, ale zila by som v idylickom klamstve. Zavolala som mu, ze sa s nim chcem dnes stretnut, povedal, ze nie je doma a nevie kedy pride. Ktovie, kde teda je, len mi odkazal, asi to bolo pocut v mojom hlase, nech nestresujem.