Ahojte,
pisem sem, lebo uz som naozaj zufala..S priatelom sme spolu uz skoro 4 roky a ja som zatial nemala orgazmus..Nejde to ani pri maznani, oralnom sexe ani pri sexe. Skusali sme uz vsetko mozne, najblizsie som k tomu bola, ked som bola mierne opita. U mna je asi najvacsi problem to, ze ja sa proste nedokazem uvolnit a nemysliet na nic. Mne to, ze nemam orgazmus az tak nevadi, ale priatela to velmi trapi, mysli si, ze sa mi sex s nim nepaci, co nie je pravda, len proste ten orgazmus nemam :( Milujeme sa naozaj velmi a nechcem, aby ma raz zacal podvadzat kvoli tomu, ze nemam orgazmus.V poslednej dobe uz nemam ani velmi chut sa milovat, ked viem, ze zase pride iba sklamanie :(
"Obycajne" rady mi uz bohuzial asi nepomozu, a preto vazne rozmyslam nad navstevou sexuologa, ale neviem, ako to vlastne funguje. Pocula som, ze aby som tam mohla ist, potrebujem papier od obvodnej lekarky. A to jej musim detailne vysvetlovat, kvoli comu tam chcem ist? Ci staci len povedat, ze tam chcem ist a da mi listok? Nerada by som toto pred nou rozoberala, kedze sa pozna aj s mojou mamou a bojim sa toho, ze sa preriekne a nechcem, aby to mamam vedela, pretoze otazky sexu s nou rozhodne riesit nechcem!!
Poradi mi niekto? :(