Potrebujem pomoc mam v rodine alkoholika
Potrebujem pomoc mam v rodine alkoholika
alkoholizmus je strašná choroba, kto to neprežil a nezažil žvot s alkoholikom tak to ani nepochopí. Je to nevyliečitelná choroba pokiaľ to sám s postihnutých neprizná, že ním je a nepodrobí sa terapii akéhokoľvek druhu.Záleží ešte na povahe človeka ak je to egoista tak s ním to nepohne ani xxx liečení pije ako dúha až do smrti pokiaľ ho neskolí cirhóza, to je orták pian otupený alkoholom a citlivý je len sám na seba, nik ho nechápe,
všetci sú zlí a dôvodov na chlastanie neúrekom už len to ,že ráno vstane a prší a už je dôvod,aby si vypil a čo vypil, ale celý deň kto to má vydržať s ufrflanou ženou, čo mu stále frfle, že si vychľastá a hibaj ho na ďalšiu rundu, veď tam s tými je mu najlepšie.
Vierka, ako sa dari
presne tak, vymen zamky, ak ma kluce, a ked sa ti bude dobijat do bytu, zavolaj policajtov, a davaj si pozor aby ta nechytil niekde vonku. ked ta napadol, je schopny ta aj zabit. lutost odloz nabok. je dospely, tak ho nedonutis sa ist liecit. a mozno by bolo najlepsie, keby isiel do vazenia, za to ze ta napadol, mozno sa spamata.
Tak to teda robis chybu a to zasadnu. Tym mu rozhodne nepomozes, len posilnis jeho spravanie a peniaze bude pytat stale viac.
Na liečenie, neviem, myslím, že nie, ale tu už bývať nebude, celkom určite, definitívne, pokým som tu ja, ja to nedovolím, už nikdy, konečne, aj mňa to teší, nedalo sa inak.
jani, tak to som velmi rada, ze sa ti to podarilo vyriesit :)) to je super, a brat pojde aj na liecenie? uvedomil sa?
Keďže moja rodina videla moju zúfalú situáciu, tak sa rozhodla, že môj brat pôjde - zatiaľ dočasne, zatiaľ aj to je obrovský úspech preč bývať, som sama, a som prenesmierne šťastná, dýcham, to, že je to dočasné teraz neriešim, ale ja sa psychicky veľmi veľmi rýchlo zotavujem.
janka, takze uz si to vyriesila?ako?
a ja som šťastná aj dnes a budem aj zajtra, znova dýcham, je to neuveriteľné.