Potrebujem pomoc mam v rodine alkoholika
Potrebujem pomoc mam v rodine alkoholika
petitka03 ak ste spravne citali, moj brat bol na lieceni 3x,bol na psychiatrii,rodicia aj ja sme sa mu snazili pomoct,nasli sme mu odbirnu pomoc.Z kazdeho liecenia usiel,ked bol na psychiatrii prosil mamu na kolenach aby ho odtial vzala,sluboval ze sa polepsi a tak podpisala papier aby ho pustilia znova bolo vsetko v starich kolajach.Proste mam skusenost ze nepracoval a nechal sa vydrziavat rodicmi.Myslite ze je to v poriadku ked mlady clovek len pije nepracuje a zdiera rodicov?Ak sam nechce nedostane sa s toho,lebo nepojde ani na to liecenie.Ked teda nechce kompromis urobit ON,preco by ho mala vydrziavat mama?
A ked ho vyhodi tak co??? Bude z neho sociopad, ktory nebude mat kde hlavu sklonit? Viem co je to agresivita po alkohole... "vdaka" tomu nemozem svoje detstvo nazvat detstvom... Podla mna jedine co alkoholikovi pomoze je odborna pomoc.. a ak nie tak aspon ako matka by si sa mala poradit o dalsich krokoch s odbornikom.. Alkohol je velka svina a sama proti nemu nezmozes absolutne nic
V prvom rade musi chciet ON, ak syn nebude spolupracovat,nikdy sa to nepodari.Viem ocom rozpravam mam takeho brata.3x liecenie protialkoholicke, liecenie psychijatricke a nic nepomohlo,lebo nechcel.Teraz zije na ulici ako bezdomovec, co vyzobre hned prepije.Taky zivot sa mu paci.Viem ze je to velmi tazke,ale ak nepracuje, nech ani neje.Nekompromisne vyhodit.
vystahovat
ahojte mam syna alkoholika už 5 rokov pije a stale sa to len zhorsuje neviem co mam uz robit ked dostane vyplatu celu ju prepije stale nema peniaze poziciava si nic nedava do domacnosti a ked pride domov opitý slovne ma uraza matku aj otca je strasne agresivny je schopny vsetko porozbijat ak nebude po jeho voli a na druhy den ked je striezvy sa o tom nechce rozpravat radcej ide prec o pomoci s psychatrom nechce ani len pocut neviem ako si ma pomoc prosim poradte mi