ahojte neviem presne co to je. ale mam strasne nutkanie ist na wc a ked sa idem vycikat tak sa mi neda alebo len trosku,poradte mi co mam robit??? prosim surne je to hrozny pocit ako keby to palilo, dnes som bola u gyn. ale uplne som na to zabudla bola som tam koli niecomu inemu ale to je jedno a nebudem tam stale dookola behat a vymeskavat skolu, prosim poradte co mam robit aby to pteslo???
prechladnuta od spodu
noo...ja som mala s mocovym problemy a lekarka ma zvozila ked som to riesila len cajom a tabletkami z brusnic,co dostanes v lekarni...ak nechces aby sa ti to udialo , ze to bude chronicke,tak to treba normalne preliecit antibiotikami,lebo inak sa toho co to sposobuje nezbavis
kup si určite sumive tablety UROLOGICA, stoja do 100 korun ale su 100% ucinne, ja toto mavam aj 2krat do roka a vzdy mi to zaberie, dam si jednu, dve tablety a na druhy den je dobre.
buď si kúp tu prasličku, alebo si pýtaj urologický čaj, stojí do 50korún ja ho mám doma stále
ja sa praveze obliekam teplo .. mozno som si sadla na lavicku studenu ani neviem nejako som si to neuvedomovala. a ten caj normalen v lekarni si mam pytat? a kolko stoji?aa dakujem za rady
ja som to mala pár krát je to takzvaný rezák /pri cikani to páli až bolí/pomôže na to aj praslička a už spomínaný urologický čaj.Ženský lekár by ti s týmto problémom nepomohol nebehaj bosa stále nos hrubé ponožky a bedrové gate a holé kríže odlož na leto
presne urologicky caj...aj niekolkokrat denne, teplo sa oblec,daj si horuci kupel....zarucene pomoze
Evička, uvar si urologický čaj a pi ho aspoň pol litra naraz, a potom ho popíjaj priebežne aspoň 2 litre.
Napíš výsledok.