prechladnuta od spodu

Príspevok v téme: prechladnuta od spodu
evvickaaa

ahojte neviem presne co to je. ale mam strasne nutkanie ist na wc a ked sa idem vycikat tak sa mi neda alebo len trosku,poradte mi co mam robit??? prosim surne je to hrozny pocit ako keby to palilo, dnes som bola u gyn. ale uplne som na to zabudla bola som tam koli niecomu inemu ale to je jedno a nebudem tam stale dookola behat a vymeskavat skolu, prosim poradte co mam robit aby to pteslo???

danusi4

V tejto zime sa treba dobre obliekat ako tu uz bolo spomenute ci doma a hlavne na von hrube ponozky pancuchy ziadne bedrove nohavice a kratke bundicky baby! ja som mavala tieto zapaly tiez casto pomohol mi urogen caj s brusnicami je uplne uzasny...

lakylukaa

To je tak, keď mladé chodia "holé" mňa by mama alebo otec ani z domu nepustili keby sa ma 10 krát nespýtali, či mám tielko, keď je vonku takáto zima,lenže mladé sekajú veľke frajerky,chodia pomaly v gatiach vonku a potom plačú a behajú po gynde a kde kade lebo ich bolí pri cikaní,poviem ti jedno,moja mladšia segra chodila vždy ako chodila či bola zima či mráz -20 až na to raz doplatila a to tým, že má dokašlané obličky,vieš,že keď budeš raz dospelá nebudeš musieť mať deti ? Som zvedavá ako to potom budeš riešiť,tak sa spamätaj a namiesto frflania a sekania frajerky sa poriadne obleč a potom nebudeš musieť písať na forum, že ťa bolí a páli pri cikaní..Pi veľa čaju a kúp si prosím ťa aspoň ľadvinový pás,bez ktorého sa ja napr nepohnem ani na krok..A budeš sa mať super, ver mi .. .ach toto ma dokáže nahnevať..Pardón.

Biela Kobra

ppkipppka, tebe treba poriadne vyšetrenie u gynekológa, nemôžeš takto žiť. Môžeš mať pokojne aj viac problémov ako jeden. Nepíšeš, koľko máš rokov, ale so zdravím a neoplatí hazardovať ani mladej, ani starej, takže sa čím skôr objednaj k lekárovi, na to sú.

ppkipppka

Ahojte na som meskala menstruaciu ako kazdy mesiac teraz 12 dni ..a ked som dostala menstruaciu tak som krvacala,ale aj to slabo dva dni 3den to bol hnedy vytok a4to bolo uz len spinenie...tak chcem sa opytat..moze to byt ako prechladnutie?bolesti mavam v kuse bruska aj podbruska aj ked nemam menzes

ppkipppka

Ahojte na som meskala menstruaciu ako kazdy mesiac teraz 12 dni ..a ked som dostala menstruaciu tak som krvacala,ale aj to slabo dva dni 3den to bol hnedy vytok a4to bolo uz len spinenie...tak chcem sa opytat..moze to byt ako prechladnutie?bolesti mavam v kuse bruska aj podbruska aj ked nemam menzes

annieee

a este nezabudni uzivat probiotika ak ti lekarka predpise antibiotika,aby si potom nemusela liecit mykozu zase:)dve tri hodky pred alebo po antibiotikach.skore uzdravenie:)

Monii

ja som tiez mala krv v moci, aj hnis, doktorke dones do sterilnej nadobky moc a pojde na rozbor a podla tohho ti predpise prisluchajuce antibiotika, napln si termofor a priloz si ho na krize, ak mas bolesti tak si od doktorky tiez nieco pytaj, vela pi, vela cikaj aby sa ti precistili mocove cesty.. a neboj sa, ked sa to zacne liecit antibiotikami takk bude vsetko v pohode :)

Vanes

Ja má problém tiež ísť na WC...dosť to bolí ale nevyčúram nič ak áno tak en pár kvapiek...dosť to bolí....bojím sa pretože som si objavila aj krv na toaleťáku...môže to byť veľmi vážne? :(

nika5

niekedy môže byť problém pri močení spôsobený aj ženským zápalom. odporúčam návštevu gynekológa, nech ti spraví stery a zoberie moč. riaď sa liečbou lekára, pi bylinkové čaje ako urologický, alchemilkový.....v lekárni ti poradia a na močové cesty je dobré i aloe vera a brusinky - extrakty z brusiniek predávajú tiež v lekárni. žiadne holé kríže, hrubé ponožky nielen na doma, ale aj na von - ak máš problém vopchať tam nohu, kúp si volnejšie topánky - ja mám turistické topánky a neprejde cez ne voda ani v člapkanici, žiadne bedrové gate, nohavičky len bavlené. A škola? Zdravie máš len jedno, to je najdôležitejšie. Ja som musela vymeškávať mesačne 2 - 3 dni v škole, hoci ma za to triedna nenávidela, ale nedalo sa nič robiť.Keď musíš, tak musíš.