ahojte neviem presne co to je. ale mam strasne nutkanie ist na wc a ked sa idem vycikat tak sa mi neda alebo len trosku,poradte mi co mam robit??? prosim surne je to hrozny pocit ako keby to palilo, dnes som bola u gyn. ale uplne som na to zabudla bola som tam koli niecomu inemu ale to je jedno a nebudem tam stale dookola behat a vymeskavat skolu, prosim poradte co mam robit aby to pteslo???
prechladnuta od spodu
snažte sa vaječníky, ľadviny a pod. udržiavať teple, takže teplo sa obliekať, popr. sa urobiť teplé obklady alebo horúci kúpeľ, piť urologický čaj, popr. užívať tabletky, ktoré ti poradia v lekárni. ale na to oblečenie si skutočne treba dávať pozor, lebo stačí kratšia bunda a hneď sú s tým problémy. a tiež dostatočný prísun vitamínov.
no ja mam taky isty problem,vyskusam asi ten urologicky caj,dufam, ze pomoze
GSE vybije aj bakterie ako antibiotika, ale aj kvasne infekcie, ako tie najlepsie antimykorika. A nema ziadne postranne ucinky.
To stoji za uvazenie, vsakze.
Ked je zima, mali by sa dievcata prislusne obliekat, nie chodit v sukniach s holymi nohami, nech je akakolvek moda. Zdravie je prednejsie.
Urologicky caj,mas prechlednute oblicky.Ak ta neboli v podbrusku,nemala by si mat zapal vajecnikov,ale pre istotu sa udrzuj v teple a pi aj zensky caj.
lamala ja som to vždy liečilia antibiotikami a aj tak to mám chronické.Ale tie brusnicové šumive tablety Urologica sú fakt dobré.A teraz som čítala v časopise aj o nejakom prášku Uroval Rapid vraj to tiež hend pomôže.
Biseptol uz zoparkrat pomohol aj mne pri takychto problemoch, takze tiez odporucam
kupte si URINAL. je jednak na prevenciu voci takymto chorobam, ale aj super prelieci vsetko. cize jednoznacne odporucam tento doplnok. stoji 228sk. v balicku je 30tabliet
ja som ot tiež mala parkrát,a zaručene mi pomohol Biseptol.Mám ho stále doma pre istotu
Určite si kúp ten urologický čaj a oplatí sa ho piť aj preventívne a mne pomohol aj tabl. URINAL (je drahší)aj UROSEPT je dobrý (ale tiež drahší), urosept so mala naposledy čaj(asi 60 Sk) a bol dobrý
noo to iste som mala pred tyzdnom aj ja.. bola som normalne u obvodneho doktora a ten m,i predpisal antibiotika Zinnat alebo tak nejak sa volali a mala som pit vela caju ...siice antibiotika zabrali len som z nich dostala kvasinky:( a ne a ne sa ich zbawit:( mala by som ist ku gynekologovi ale moc sa mi tam nechce:(