Ahojte babulky,
zakladam tuto temu pre vsetky co sa rozhodli darovat si nove telo.mozeme si tu vymienat rady, mozeme sa navzajom podporovat, radit si, utesovat sa pri prehreskoch =)...
KLUB chudnucich =)
Ahojte chcem vam nieco napisat ale dobredu ma neodsudzujte. Nasla som sposobom diety ktora mi zatial mierne zabera, nechcem to zakriknut.Rano ranajkujem kolko sa da, pretoze bez ranajok by som cely den nemohla ani existowat. Potom mam obed asi o 12. Vzdy je to nieco varene nieco co mi chuti ale nieje toho wela. A potom poobede asi o tretej si dam pomaranc alebo tak...potom uz nejem..trwa to uz asi mesiac a schudla som zatial 3 kila, som spokojna
no neboj sa aj u mna bude skakat podla mna hlavne teraz cez sviatky..a vidim ze sa brucho zmensilo :) takze ten stroj pomaha dobry je...
Aja waw, tak uz si na 64, super, no ja mam 69, ale nie je to este ustalene, aj 70 skočí:)
takze hlasím vahu 64 a dufam ze tam to ostane uz...
bzzz ty maš 80? a koľko maš rokov?
klaudika tebe to pripada vela?ja mam vysku 171cm a vahu asi 55 a chcem schudnut na 52-53 a hlavne spevnit,ale nizsie uz urcite nie aby som sa nevratila tam,kde som bola pred troma mesiacmi..
debi ty si pripadas tucna a co mam ja povedat ked mam 170 cm a 51-2 kil potom ?
ahojte aj ja by som chcela schudnut aspon 2 kil poradte ako
ja si tiez nepripadam chuda a nikdy si asi nebudem... stale som nespokojna