Ahojte babulky,
zakladam tuto temu pre vsetky co sa rozhodli darovat si nove telo.mozeme si tu vymienat rady, mozeme sa navzajom podporovat, radit si, utesovat sa pri prehreskoch =)...
KLUB chudnucich =)
tym ze nejes tak priberas!!!!
bzzz
ja 21 a tiež mam 80 nejdeme s tim spoločne niečo robiť? nejdeme spoločne chudnuť a skúsiť tu 90 dnovu diétu?
Mne vaha ukazala vcera o kilo menej:) tesim sa jakkon, teraz to uz nemozem pokazit, hoci fajneho jedla je este stale veeeela...
jooj babuľe to ja som 5 kíl pribrala za sviatky. som si povedala stooooop, dnes mam prvý deň 90 dňovej diéty. :D
mne dokonca utorok ukazala 63 a to som bola den predtym opita jak kon sme pili s kamoskou a kamosom :D ale po vcerajsom prezrati mi dnes ukazala 65 :D ale nevadi prezijeme tieto sviatky uvidite :))
no tak babulky ja som vcera pojedla kolace, oriesky a kadeco mozne a vsetko zapijala kolou a vecer!ooo dala som si polievku plny tanier a 2 file+kalamare s majonezovym salatom a dnes som sa aj hanbila odvazit ale nedalo mi to a na vahe som skoro odpadla...=D mala som o 0,2 menej...hahhha tak to som vazne necakala ze aj vaha si na mna spomenula a dala mi takyto krasny darcek...krasne vianoce van prajem =)
Ja som si dala z kazdeho trosku. Necitim sa preplnena ako po ine vianoce. Cez den som pre istotu poriadne vyhladla:)
daj si kapustnicu a rybu :)