Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vyriesi to utek z domu?

Príspevok v téme: Vyriesi to utek z domu?
karolkaa

ahojte.mam jeden problem s mojimi rodicmi mam 17 a oni ma nechcu pustit nikam do 22:00..je to strasne pretoze vsetci uz chodia na diskoteky von,mne dokonca nedovolia spavat ani u kamaratiek.no proste nic..ak pridem o 5 min neskor domov mama ma uz vyzera z okna je to na zblaznenie..a ked sa s nimi o tom chcem rozpravat tak mi povedia ze prtoste nemozem a hotovo!je to strasne vsak som mlada baba z blavy my tym zijeme vsetci moji kamarati..len ja tvrdnem doma,len aby mama bola spokojna aj s otcom ze ich 17 rovcna dcerenka je doma...a pritom som ich v minulosti nikdy nesklamala..vseci ma nahovaraju aby som jednoducho odisla z domu vecer ze akoze idem ku kamoske a o tekej 22:00 by som im zavolala ze s kym som a ze sa nevratim dnes vecer domov ale az o takej3:00 napr..ze u nich to tak fungovala ze rodicia im najprv strasne vynadali ale ze si casom zvykli..mimoch za polroka mam 18..cize uz nesom nejake pojasene male decko..len ja sa bojim aby som nedopadla zle...co vy na to?ja uz nevladzem ked sa s nimi nemozem rozpravat o nicom inom ako o skole.......

jajka001_

Milos M ja ta neriesim len som sa pytala odpovedat mi nemusis
zaujima ma to pretoze ma zaujimaju osudy ludi, rodicov a deti, ktori sa nepoznajú, ake su tie bariery ktore im brania stretavat sa

for4

vsetkych hadzes do jedneho vreca, hned si myslis, ze ked ide dievca von, resp ju rodicia pustia na dlhsie, nez do desiatej, hned z nej bude stetka, bude sa opijat, fajcit alebo sa z nej stane fetacka, ako z teba.
A ked sme uz pri tom, v uchu mam nausnicu a mam aj tetovanie, ale nie som krava, vlastne mozno aj som, tym ze som zareagovala na prispevok od takeho stroskotanca ako si ty. Nevies sa poucit z chyb druhych, toboz nie zo svojich a na moj ucet tu ides moralizovat

jajka001_

Milos M preco nepoznas svoje deti?

Karolka vychadzky do 22 su v pohode je dobre ze rodicia sa o teba boja a nenechaju flakat sa. časom sa to zmeni, bud trpezlivá. A nespekuluj s tym utekom sposobis tvojej mame zbytocny sok a budes mat len vacsie problemy. Uvidis ked budes mat 18 zase sa ten cas vonku trosku natiahne.

for4

neda mi nereagovat
Milos M, ty si ten pravy, kto by sa mal k tomu vyjadrovat,kedze ta poznam z inej temy.
Karolkaa:
Mne sa to zda naozaj prehnane, ako sa o teba rodicia boja. Mozno je to tym, ze sama nemam este deti, ale nechcem byt prisna mama,pretoze by sa mi mohli otocit chrbtom a robit napriek. V tvojom veku som tiez byvala v Ba, chodili sme s partiou po diskotekach, baroch,ale NIKDY som nesla sama domov, bud ma niekto privezol alebo sme ako partia mali oblubeneho taxikara.
Stat sa vsak moze cokolvek, no keby som na to mala mysliet, nemohla by som ani smeti ist vyniest.
Karolkaa, drzim teda palce, aby si si mohla uzit chvile stravene s kamaratmi, partiou, avsak s rozumom:-)

karolkaa

myslim ze niektori nepochopili...ale neva..dakiujem 43 aj ja si to myslim ale je to tazke..ja som to zalozila len kvoli tomu aby som vedela teda jak to je lebo moji kamarati sa uz na mna nemozu pozerat..ked sa oni akurat najlepsie zabavaju tak ja musim domov..a to nepijem.nefajcim a ani nic ine neberiem..no vsak ja este nieco musim vymysliet na nich:))) amimochodom ja si svojich rodicov vazim ja ich mam rada a som im za vsetko vdacna az nato ze im v tomto velmi nerozumiem..lebo mna ma kto odviezt a ja sa nestretavam s nejakymi malymi detmi ale s ludmi kt su normalny az na to ze sa chcu zabavat...
a este na tom ze vyhasli zivoty mladych ludi..aj ja som to pocula a je mi to luto ale to sa mohlo stat aj cez den,aj na ceste do skoly,na nakup..to bola len zhoda nahod-bohuzial nestastna..ale to neznamena ze teraz nebudeme nikto nikam chodit zato ze su na ulici aj ini ludia

majka_

karolka, utekom z domu nevyriesis absolutne nic. poznam to. mam 20 a mamina ma drzi na kratko doteraz. samozrejme uz som si svoje trosku vydupkala, ale pochopila, ze mi musi viac verit a ze mi najma MOZE VERIT. ak teraz utecies z domu, tak na to, ze ti rodicia budu v buducnosti verit mozes tak akurat zabudnut. v 17-tke neprichadzas absolutne o nic. nemusis sa bat. 3m sa :-).

43

pre nas rodicov bude aj 17 rocne dieta stale dieta,toje jasne.
ale milosko,ty si to nepochopil.ona si svojich rodicov važi.a preto to chce nejako vyriesit.ved keby chcela ujst tak uz ujde davno.ju to len trapi a neviem kolko mas rokov ty a ako si chodil von vo svojich 17 ci 18,ale moznoked si spomenies tak pochopis.aj kedo chalanov mami nemavaju taky strach ako o baby.mame to zakotvene kdesi ,že ste silnejsi a že sa viete obranit aj sami.
o mna sa moja mama nikdy nebala,vzdy som to vnimala akoze jej na mne nealezi.zaujimave je že som ale ani nikam nechodievala a na diskoteky a do krciem uz vobec nie.mozno stale vsade plati že zakazeneho ovocia najviac chuti.
ale vsetky tieto nase rady karolinka pochopi az ked bude mat svoje deti a bude s a bat o svoje deti.al ena teraz jej to moc nepomoze.
takze karolinka nebud smutna,najdi si aktivity cez den,najdi si kamosov ,co chodi avon cez den.alebo sa doma vzdelavaj,popriapde sinajdu nejaky sport kam mozes chodit a vyjasit sa.ostatne ta pocka a vyblaznit s amozes aj potom?!ze by takto?no neviem,hovorim v mojom priapde sa tato metoda nepotvrdila ako statsne riesenie.
myslim ze vsetko toto cokarolina opisuje,jednoducho k tomu jej veku patri.asi to pozna kazdy kto ma obetavych rodicov.

43

smutniček tak to je nozaj velmi smutne.už aj preto mi je to luto,lebo predvcerom sa u nas zabil17-rocny chalan na aute.urcite ste to pozerali v spravach.isiel na aute so svojim otcom.ten je v krritickom stave.ludia vravia,zepre neho nema cenu aj keby s aprebral zkomy,pretoze si nezasluzi zit,ked zabil svoje dieta.vzdy chodil na tom aute jak blazon.ale teraz na to dopaltil jeho syn.
tohto vsetkeho sa rodicia boja,potom su tu este drogy.dalši velky strasiak.
ale su veci,ktore ani karolkina mama ani my ostatni rodicia a ba dokonca ani nase deti neovplyvnime.
treba aby sme si davali vsetci pozor!to že sa budeme bat a nebudeme vychadzat z domu,tym nic nevyriesime.

smutnicek

karolka, napisem ti sm teraz nieco,sa sa momentalne deje.... dcera mojej kamaratky ma 16 rokov, velmi chceli ist s kamaratkou na diskoteku, vecra im to rodicia prvykrat povolili,natesene a vyobliekane sa nam boli v praci ukazat.... a cestou na diskoteku ich zrazilo auto...dievcatu davaju sancu do vecera...nechci si predstavit,co v tychto chvilach vsetci prezivaju,neda sa o opisat,vsetci sa modlime a placeme... skus preto trsku pochopit aj tvojich rodicov a prosim ta,ked pojdes von,davaj si velky pozor a bud obozretna