kto chudne?a kto uz schudol?komu sa to naozaj podarilo nech niečo zanecha v tejto téme.prípadne navod na chudnutie. thank!!!
komu sa už podarilo schudnut??? :-)
mozete posielat aj na mail vase navody. vrosa@azet.ak
Ja som jedla 5x denne (desiata a olovrant bolo nieco male), sladkost som si dala len v nedelu naobed. Pila som v kuse cely den. V lete mineralky, v zime caje bez cukru. Kazdy vecer som cvicila na orbitreku 20 minut + brusaky. Za 11 tyzdnov 11 kil. Cize priemerne kilo za tyzden. Zo zaciatku viac, neskorsie menej. Som po 30-tke, takze hybat sa musim viac, ale poznam dievca, ktore malo nadvahu 30 kil, 17 rocna a ked zacalo chudnut, tak prvy mesiac vobec necvicila, len upravila stravu a chudla velmi rychlo. Hlavne treba zabudnut na "zobaciu dietu", t.j. co vidim to zobnem:-)) Drzim vsetkym palce.
pls piste aj postupy sko ste chudli pls :-)
rachab .. no ja mam zdravotne problemy, ale tak spokojna este nie som ... a k svojim zvykom byvamlim sa jednoducho nemozem vratit
aja05, To si ma povzbudila, ze sa to da:) Len ja ked som uz mala pred rokom 66, tak som sa citila dost slaba, ale mozno to bol len taky cas, neviem...
no ja som zacina na 175/95 teraz mam 65kg chcem ist na 62-63 nejak tak
..a teraz mam 72kg, chcem zist na 60 kg.
aja05, zacinala som z 170/81.
rachab a kolko si mala predtym kg a teraz? a vyska? :)
11 kil za 11 tyzdnov, potom do pol roka dalsie 4. Prisiel jojo efekt, 6 kil sa vratilo. Zacinam zase naplno bez prehreskov:) Raz sa mi to uz podarilo, teraz nepolavim...Este chcem dat 12 dole, ale nie tak rychlo...