ľúbim ju a CHCEM SA S ŇOU ROZÍSŤ

Príspevok v téme: ľúbim ju a CHCEM SA S ŇOU ROZÍSŤ
supo

Sme spolu 22 mesiacov, poznáme navzajom svoje rodiny, prežili sme spolu veľa krásneho, a stále sme verili tomu, že tu budeme jeden po boku druhého navždy.
Ale veci sa majú ináč :(

Okrem iného sme sa vzdiali jeden druhému tým, že sme v iných mestách, na iných školách. Ale čo ma viac trápi, že sme sa vzdialili jeden druhému aj citovo. Ja si možem položiť ruku na srdce a povedať, že som sa až do poslednej chvíle snažil, aby to klapalo, ale už to ďalej nejde. Ja nemám záujem o obyčajné chodenie s ňou, stále som chcel viac. No ona sa mi už ani neozýva, neviem, ako sa má, nikdy nezavolá, a takmer vôbec mi nepíše. Neviem, či je problém v peniazoch, ale pokiaľ má na to, aby chodila často vonku s kamarátmi a kamarátkami, tak by mohla niečo obetovať aj na svojho priaťeľa.
Ja som sa jej snažil aj viac volať, aby som ju počul, aby sme sa rozprávali, aby sme vedeli, ako sa máme, čo nás trápi a teší; je to asi 2 týždne, čo som bol viac pasívny, aby som zistil, ako bude reagovať ona.
(k nášmu 22-mesačnému "vyročiu" mi poslala, asi keď bola na nejakej disko (podľa času) sms s textom: "22"
Toto som si zasluzil po 22 mesiacoch? :(

Viem, že problém je aj v tom, že sa vidíme asi 3 dni v mesiaci, no minule som bol doma na 10 dní a boli sme spolu asi 3 - 4 -krat, aj preto, že šla na chatu s kamarátmi. V ostatnom čase s nimi trávi veľa času, ani ich nepoznám, lebo ma s nimi nezoznámila. Som žiarlivý, no ona ma obviňuje z toho, že jej neverím, že neverím nášmu vzťahu...

Vlastne ju chcem opustiť preto, že ju ľúbim. Viem, znie to šialene, ale stále k nej cítim lásku, no vidím, že náš vzťah už nie je to, čo býval, a radšej to ukončím teraz, ako mám čakať, že sa časom jeden druhému vzdialime natoľko, že už sa ani nebudeme poznať.

Najprv som jej to chcel poslať mms, ale asi by to nebolo správne. Keď ja sa bojím toho, že pokiaľ budeme spolu, ukecá ma rečami a slzami, že sa zmení, že to ešte môžeme zachrániť...
Ale nie som zbabelec, chcem v tom mať jasno, preto počkám, poviem jej, ako to vidím a poviem PREPÁČ...

čo si o tom myslíte???
:(

katusik20

to neznamy - uplne sa ku tebe hodi tato piesen- Jennifer Hudson - And I Am Telling You I'm Not Going mozno sa ti nebude pacit...:(

katusik20

vies holky aspon niektore sa chcu urobit cool pred chalanom ze uz niekoho mali aby potom chalani nestresovali ze nevedia co maju robit /viem ze je to mozn podivne ale byva to a stava sa to poznam ich zopar/ kludne ti mohla zaklamat ze niekoho mala pred tebou pricom nemala, a teraz ked ta lubi a len sa vyprstovala tak zistila aku blbost spravila - kludne to tak moze byt, ja som bola tiez panna ked som bola prvykrat s priatelom pretoze som prisla niekedy v detstve o blanu a najprv mi neveril si myslel ze bol niekto predtym a samozrejme aj tak neviem ci mi uveril, ale preboh ja som naozaj nikoho nemala!!! skuste trocha verit preboha, ak milujes neries, no ak ta klame a mala pred tym niekoho ak to zistis - co nemas ako iba tym ci by sa ti priznala- tak to odpust potom- laska je aj o dovere a ked sa vyprstpvala radsej jej ver a nepredstavuj si hlupostilebo je to smutne.. potom

leerka

ja ked som zacala codit pred styrmi rokmi s mojim prietelom, tak som vedelaa, ze uz predtym niekoho mal a vobec mi nevadilo, ze uz nebol panic, nakolko ja som este vtedy panna bola.... takze tebe vadi, ze s niekym pred tebou spala, alebo len to, ze ti o tom klamala?

ufik

ahoj ja by som sa chcel opytat mam priatelku z ktorou som uz 1 rok problem je vtom ze myslel som si ze ja budem jej prvi ale ked sme isli spat tak som zistil ze nebola panna a ja som sa jej opytal ze preco my to nepovedala skor a ona popierala a povedala ze si to urobila sama aja neviem ci jej mam verit lebo prvikrat my povedala ze spala z niekym a potom ze nie ze si to urobyla sama Ja viem dobre ze ma velmy lubi a lubim ju aj ja ale stve ma to ze mala este vtedy sestnast rokou a ked znou idem spat tak mam pred ocama ze ako spala z druhim ale neviem ci spala zniekym alebo si to urobila sama prosim poradte mi dakujem

neznamy

tak toto co napisal supo ma velmi zaujalo je to čista pravda...ja som sa zatial naozaj zalubil len raz a stale aj som...s ****** som sa poznal asi tak pol roka a potom sa to nejako samo stalo ze sme boli spolu..velmi som ju lubil a dnes tomu nieje inak aj ona ma asi lubila ale dnes tomu tak nieje..ach..nas vztah netrval ani vobec dlho bolo to tak mesiac a pol ale veril som tomu ze to nikdy neskonci..boli to najkrajsie chvile v mojom zivote na jej úsmev nemôzem zabudnut...uz spolu niesme asi mesiac po tom co zo dna na den zmenila nazor pritom medzi nami sa nic nestalo ze by mohla mat dôvod..myslim si ze ju niekto ovplivnil no neviem..aj sme sa o tom rozpravali aa povedala mi ze ona nechce teraz nikoho ze vsetko pokazi a take reci ze prenu je podstatna rodina...a čím dalej mám taky pocit ze uz ma nema ani tak rada tiez sa mi zda ze sa odhlasuje ked sa prihlasim ale to nemám istotu ale ja ju stále velmi lúbim a nemôzem na nu zabudnut, stále sa mi o nej sníva alebo len tak si nanu zmyslim a uz nedokazem na nic ine mysliet a to kazdodenne...ona mi povedala takto..ze ona bude chcet mat vztah az ked bude na to pripravena 2.. 3.. 4..roky a ze mam sancu ale viete je vela iných...co by ste robili mam radcej nejako skusit zabudnut?aj ked to nejde lebo proste ju budem vídať alebo máám pockat či sa bude chciet niekedy vratit..sorry za tento komentar ale musel som to zo seba dostat trochu...asi si budete mysliet zee co ja o tom viem no ze to prejde mam 17...ale je to najdôlezitejsi clovek v mojom zivote ja to citim co mam robit..ako je laska krásnejšia tým je potom večia bolesť

supo

Asi uzavriem tento príbeh.
A neprekvapí, že nemá šťastný koniec.

Vo štvrtok som prišiel domov, napísal som jej, že som doma, ak bude mať čas, aby sa mi ozvala.
Napísala mi až dnes, ale ja som dnes nemohol, a zajtra idem späť. Tak som s ňou telefonoval, ale to už bolo iba také "zbohom".
Nenašla si na mňa čas, ale čas na to, aby si na pokeci zmenila profil v časti Láska, mala. Vymazala si aj komentáre, ktoré som jej kedysi poslal.
A to keď som v skole, tak na nete bývala menej ako raz za týždeň, a v ostatných dňoch som mal pocit, že sa odhlásila, práve keď som sa prihlásil ja.

Viem, že s myšlienkou skončiť to, som prišiel ja. Ale veril som, že o mňa zabojuje. Proste som si vravel, že veľká láska sa nemôže skončiť takto...
Ale stalo sa.
Už mi zostali iba oči pre plač.

MOŽNO BOLO HLÚPE SA SEM TAKTO ZVERIŤ, ALE MNE POMOHLO TO, ŽE SOM TO ZO SEBA DOSTAL.

A profil (na azete) som si zmenil aj ja. Nie, nevymazal som ani jej fotky z albumu, ani jej komentáre.
Vlastne som iba doplnil toto:

TOTO MALO BYŤ V ČASTI, "čo pre mňa znamená láska", NO NEVOŠLO SA TO TAM, NEČAKAJTE CITÁTY A PODOBNÉ VECI. JA PÍŠEM O TOM, AKO VNÍMAM LÁSKU JA:

Láska?
Nemal som veľa dievčat, práve naopak. A preto, resp. aj napriek tomu, som dokázal precítiť lásku. Poznám ju dobre z jednej, aj druhej strany.
Viem, ako dokáže privodiť tie najkrajšie pocity a viem, aká dokáže byť krutá.
Za najkrajšie, ale aj najhoršie chvíle svojho života, vďačím práve jej.
Poznáte ten jas v očiach a radosť v srdci, ktoré od radosti nevie, čo má robiť, pretože sa zaľúbilo. A potom iskru v očiach vystriedajú tisíce sĺz, radosť sa premení na nekonečnú, zhubnú bolesť, a srdce ide puknúť od žiaľu.
Som rád, že som poznal lásku, no teraz sa jej bojím. Bojím sa, že by som jej krehkú štruktúru mohol nalomiť, bojím sa, že ma sklame a zničí...
Ale radšej budem trpieť, pretože to bude znamenať, že som predtým ľúbil.

Nechcem zabudnúť ani na to dobré, ani na zlé, čo mi priniesla láska. Som vďačný za každý okamih.

Chcem veriť tomu, že niekde existuje druhá polovica môjho srdca, a že sa raz naše srdcia spoja. Neviem kto si, neviem kde si, ale viem, že keď Ťa stretnem, srdce sa mi naplní radosťou a oči šťastím. Aj Ty pocítiš, že som to ja.

Je možné, že sme už stretli, že sme už ľúbili a neuvedomili sme si, že patríme navždy k sebe??? Ak áno, osud zariadi, že budeš čítať tieto riadky, a Tvoje srdce Ti povie, ako ďalej.

Ešte si dovolím poslednú vetu napísať.

ps: Ak niekoho ľúbite, povedzte mu to!!! A nielen povedzte, ale dajte najavo aj skutkami!
A ak máte pocit, že existujete bez lásky, tak ju začnite hľadať, lebo bez lásky sa ani nedá hovoriť o existencii.

(týmto sa s vami lúčim...)

supo

Dakujem Ti - kaaamos.
Vniesol si sem trochu optimizmu:)
No ja som si doteraz myslel, ze ona je ta prava...
Nech to uz medzi mnou a nou dopadne akokolvek, dufam, ze bude stastna. Pretoze to robim pre nu, mam pocit, ze ona sa rozhodla byt stastna bezo mna, aj ked mi to nepovedala.
Neviem, ako dalej, ale tak ci tak sa este budem trapit...