ľúbim ju a CHCEM SA S ŇOU ROZÍSŤ

Príspevok v téme: ľúbim ju a CHCEM SA S ŇOU ROZÍSŤ
supo

Sme spolu 22 mesiacov, poznáme navzajom svoje rodiny, prežili sme spolu veľa krásneho, a stále sme verili tomu, že tu budeme jeden po boku druhého navždy.
Ale veci sa majú ináč :(

Okrem iného sme sa vzdiali jeden druhému tým, že sme v iných mestách, na iných školách. Ale čo ma viac trápi, že sme sa vzdialili jeden druhému aj citovo. Ja si možem položiť ruku na srdce a povedať, že som sa až do poslednej chvíle snažil, aby to klapalo, ale už to ďalej nejde. Ja nemám záujem o obyčajné chodenie s ňou, stále som chcel viac. No ona sa mi už ani neozýva, neviem, ako sa má, nikdy nezavolá, a takmer vôbec mi nepíše. Neviem, či je problém v peniazoch, ale pokiaľ má na to, aby chodila často vonku s kamarátmi a kamarátkami, tak by mohla niečo obetovať aj na svojho priaťeľa.
Ja som sa jej snažil aj viac volať, aby som ju počul, aby sme sa rozprávali, aby sme vedeli, ako sa máme, čo nás trápi a teší; je to asi 2 týždne, čo som bol viac pasívny, aby som zistil, ako bude reagovať ona.
(k nášmu 22-mesačnému "vyročiu" mi poslala, asi keď bola na nejakej disko (podľa času) sms s textom: "22"
Toto som si zasluzil po 22 mesiacoch? :(

Viem, že problém je aj v tom, že sa vidíme asi 3 dni v mesiaci, no minule som bol doma na 10 dní a boli sme spolu asi 3 - 4 -krat, aj preto, že šla na chatu s kamarátmi. V ostatnom čase s nimi trávi veľa času, ani ich nepoznám, lebo ma s nimi nezoznámila. Som žiarlivý, no ona ma obviňuje z toho, že jej neverím, že neverím nášmu vzťahu...

Vlastne ju chcem opustiť preto, že ju ľúbim. Viem, znie to šialene, ale stále k nej cítim lásku, no vidím, že náš vzťah už nie je to, čo býval, a radšej to ukončím teraz, ako mám čakať, že sa časom jeden druhému vzdialime natoľko, že už sa ani nebudeme poznať.

Najprv som jej to chcel poslať mms, ale asi by to nebolo správne. Keď ja sa bojím toho, že pokiaľ budeme spolu, ukecá ma rečami a slzami, že sa zmení, že to ešte môžeme zachrániť...
Ale nie som zbabelec, chcem v tom mať jasno, preto počkám, poviem jej, ako to vidím a poviem PREPÁČ...

čo si o tom myslíte???
:(

supo

Pokial po niecom tuzis, musis o to bojovat. A ak to ziskas, treba sa o to starat. Ked to milujes, vies to aj zanechat.
:'(

monica

Skoda,ze si poslal.. Nevadi.. Teraz aspon vies nacom si.. A dotycna sa moze hanbit,ze sa nezmoze ani na par viet ale len smile.. Ale neobvinuj sa. Nie nemal si ju viac ignorovat, nemal si jej kupovat menej veci a nie, nemal si byt k nej menej mily.. Vies, len niektori ludia su svine a naozaj to vedia potom zneuzit...Rozhodol si sa velmi dobre.. Drzim palce aby si sa z toho rychlo dostat a aby si potom nasiel tu pravu..Ktora si bude vazit akeho uzasneho chlapa ma vedla seba..

supo

re: ja_ona

Vies, je som jej tu mms nakoniec poslal, no nepisal som do nej, ze je koniec, napisal som, ze som rozmyslal o nas, a ze uz vidim iba jedno riesenie, a ze podla mna aj ona vidi iba toto riesenie. Ze to nebudeme vybavovat takto, ale az ked pridem.

Vies, tou mms som jej chcel dat cas, aby sa zamyslela, ale s tym, ze ja som uz rozhodnuty. Vies, ja domov pridem az koncom mesiaca, dovtedy si mozno aj ona uvedomi, ze je to pre nas takto lepsie, aspon dufam, pretoze doteraz sa neuvedomila, co ma robit, aby to zachranila.
Od tej mms si slubujem, ze ked sa stretneme, uz budeme obaja vediet, o co ide, a aby som sa vyhol tomu, ako si pisala, ze sa rozplace a bude chciet dalsiu sancu...

PS: VSETKYM DAKUJEM ZA RADY A PODPORU. JA VLASTNE VIEM, ZE SOM SA ROZHODOL DOBRE, ALE CHCEL SOM TO POCUT AJ OD INYCH...

ja_ona

supo: prepac ze ti to napisem ale nema to zmysel....moja kamaratka ma teraz s priatelom rovnaky problem ale chodili spolu vyse 3 rokov....nevolal jej neozyval sa obsolutne mu bolo jedno co robi.....ked boli nahodou spoli stale ju kontroloval co robi,kde je,skym je, dokonca jej kontrolovak mobil a RP na pokeci co sa mi zda byt uz dost pritiehnute za vlasy...ked bola u neho a povedala mu ze to viac nema zmysel takyto vstah ze uz k nemu neciti to co citila zo zaciatku tak sa rozplakal a ona sa nemohla na neho pozerat a su spolu dodnes.... ten vstah nema zmysel uz dlhsiu dobu ale len koli tomu ze on sa vzdy rocplace ona ustupi aby ho nevidela trpiet....ale aj tak to bude musiet raz urobit ....byt snim len koli tomu aby sa mal on dobre a ona sa trapila neni dobre riesenie :-( Mal by si si to aj ty dat cim skor do poriadku,byt na tvojom mieste tak som snou uz neni a uz ked si nenajde cas ani na svojho priatela to je uz vazne moc....mozno sa chce ona rozist stebou ale nevie ako ti to ma povedat... urcite jej to povedz ked budete spolu aby si vedel ako zareaguje.Keby si jej napisal sms tak by mozno ja oslavovala ze si jej to konecne napisal ....mozno by odpisala ze ona chce byt cely zivot stebou ale v skutocnosti t tak vobec neni .... drzim palce aby si to cim skor vyriesil a urob to tak ako citis....ale trapit sa koli niecomu co nema zmysel sa neoplati... daj vediet ako to nakoniec skoncilo ..

supo

:(
Neviem, preco nas vztah dospel tam, kde je teraz. Ved sme spolu prezili tolko krasneho.
Zeby to bolo tym, ze som sa snazil az prilis? Zvykla si na to, ze sa ma pri mne dobre, a unudilo ju to?

(Ked uz pisem do takehoto fora, tak mozem napisat, ze co sa tyka sexu, tak sa vobec nestazovala, prave naopak, pochvalovala si, dokonca bola urcite nadrzanejsia ako ja.
Ale kedze sme teraz daleko od seba, uz dlhsie sme nemali.)

Snazite sa byt mily, pozorny, v posteli vam to klape a dostane sa vam toho, ze sa zunujete:(

Ziskala prilis velku istotu vo mna a nepocituje potrebu snazit sa o mna bojovat? Tym to je?!
Mal som ju viac ingnorovat, viac odmietat, menej na nej lipnut???

ewitkaaa

supo, no bude to tazke, to urcite, na svoj vek si velmi velmi rozumny a nevies si predstavit, co by som dala za to, aby ten moj bol aspon z polovice taky ako ty. Ale viditelne si ta to dievca nezasluzi. CAsosm to preboli, najdes si fantasticke dievca a budes stastny. A byvala bude ziarlit a bude si ndavat aka bola hlupa. Poznam viac pripadov takychto z mojho okolia a vzdy to takto dopadlo. TAk drzim palceky a neboj, ty mas na viac!

supo

Monica, možno keby som bol Tvoju ostatnú radu čítal skôr, nenapísal by som jej, ale už sa stalo.
Odpísla mi toto " :'( "

Všetko, na čo sa zmohla bol smajlik! Ale čo som čakal, keď sme mali to ostatné výročie, nadránom (asi sa vracala z diskotéky) som dostal sms s textom: " 22 ". Inokedy to boli zamilovane sms, ci mms, a dnes sa mi dostáva iba toto :(
Možno kým prídem domov, už ma ani nebude poznať... Máš pravu, zvykla si na to, že si môže byť mnou istá, ale čo je smutné, asi si zvykla už aj na to, že je bezo mňa. V kútiku srdca som dúfal, že o mňa zabojuje, že tá mms s ňou pohne...

Asi teraz je správna chvíľa, na zmenu kurzu, poberiem sa iným smerom, kam ma vietor zaveje a budem znovu hľadať zmysel života, budem hľadať šťastie, budem hľadať krásu...

supo

Monica, možno keby som bol Tvoju ostatnú radu čítal skôr, nenapísal by som jej, ale už sa stalo.
Odpísla mi toto " :'( "

Všetko, na čo sa zmohla bol smajlik! Ale čo som čakal, keď sme mali to ostatné výročie, nadránom (asi sa vracala z diskotéky) som dostal sms s textom: " 22 ". Inokedy to boli zamilovane sms, ci mms, a dnes sa mi dostáva iba toto :(
Možno kým prídem domov, už ma ani nebude poznať... Máš pravu, zvykla si na to, že si môže byť mnou istá, ale čo je smutné, asi si zvykla už aj na to, že je bezo mňa. V kútiku srdca som dúfal, že o mňa zabojuje, že tá mms s ňou pohne...

Asi teraz je správna chvíľa, na zmenu kurzu, poberiem sa iným smerom, kam ma vietor zaveje a budem znovu hľadať zmysel života, budem hľadať šťastie, budem hľadať krásu...

monica

Supo ja by som na tvojom mieste nepisala nic.. Neposielala mms.. Nechces predsa vidiet ako zareaguje na tvoje slova? Podla mna je lepsie povedat to do oci.. A ked je pre 20rocneho chalana 19nast rocna spravanim mlada to uz je co povedat :)Vacsinou to byva naopak.. Mne sa pacia tvoje nazory.. Mam rovnake, aj vek s tebou totozny a vo vztahu s mojim priatelom sa snazim o to, co by si chcel mat ty :) Nie len obycajne chodenie za rucicky.. Mne tvoja priatelka pride z tvojich slov tiez nevyspela.. Este rada chodi po diskotekach a zabavat sa s kamaratkami.. Ju to vekom prejde ale.. :( Myslim, ze je uz dost stara nato aby vedela co je pre nu prioritne preboha.. A to ma mrzi.. Ved keby si to bol ty spravala by sa podla toho.. Ale to uz davno vies.. Co sa tyka tych darcekov a primeria.. Asi robis chybu, ktoru som robila a este asi aj robim roky.. Ked sa pohadame a nieje to moja vina,chcem cim skor aby to bolo dobre a ospravedlnim sa aj zato, co som vobec neurobila. A to je chyba.Velka chyba!! Su partneri,ktori si nato zvyknu a potom nevedia povedat ani prepac,cakaju ,ze dobehnes ty a vsetko napravis... Ja som sa natom poucila.. Mozno je uz neskoro na napravu.. Ale ona si je tebou az privelmi ista, mam taky pocit.. A asi jej treba dat najavo, ze moze o teba lahko prist.. A potom uvidis, ci bude zmena v jej spravani.. No drzim ti palce, uvidme ako to vsetko skonci. Mozno sa to na dobre obrati a uvedomi sa.. Ved 22 mesiacov je dlha doba.. Daj potom kazdopadne vediet.. :o)

TosHo

Ja zažívam čosi podobné, ale kedže som gay, tak je to omnoho viac komplikovanejšie. Možno si tu aj ja niekedy vylejem srdce. :-(