Prosím...môže mi niekto pomôcť?! Do marca potrebujem zhodiť pár kíl, ale to ma tak netrapi ako CELULITIDA!!=( Mám 16 a celulitidu uz tak 2 roky.Moja sestra ktora ma o 10 kg viac ma jej oveľa menej. Neviem čo mám robit....pomáha pit viacej tekutin?alebo opmoze trosku daky gel?Cvicim dost ale to nijako nepomaha! PROSIIM!!!!!
POMOC! celulitida!!=(
baby aj mna to kedysi trapilo, lenze to prislo vekom a stresom, ja uz mam 25, do 24 som bola v pohodke, ja som nemala ani nabeh, ale mne to spravili okolnosti, mala som vela problemov, potom sa aj zdravotne pridali a ja co som bola vzdy uplne stihlunka, som sa zmenila a nabehla aj celulitida, aj strie na zadku, ktore su uz biele:), navyse zlenivel aj moj chlap, ktory bol vrcholovy sportovec a tahal ma v tomto dole, boli sme taki lenivci, pritom on mal kedysi tiez taku figuru a tvar, ze sa za nim kazda otacala, ale sme si povedali casy sa menia, zaklad nam predsa ostal:)a vselico sa da urobit cvicenim, stravou, aj ked nejake nasledky ostanu...
Dnes sa uz netrapim, su dolezitejsie veci, ale nato pridete casom, skuste sa o seba starat, ale netrapit sa, len si zhorsite ine veci
Aka diskusia sa tu rozbehla!=)
Viete ja suhlasim s tým že starat sa o seba....a chciet zmenit svoje telo...v.ed to aj ja chcem.ale zasa suhlasim ze niektorí ludia maju uplne iné starosti a nad nasimi problemami sa asi ani nezymýšlajuu...=/
a teraz od veci....tieto vianoce to pohroma....STEDRY VECER bol naozaj dost stedry...=)som toho pojdela!=(...inak nie je tu niekto z BB???
ja kebyze vyhram nad celulitidou, tak by pre mna bolo vsetko krajsie..a lahsie zvladnutelne si myslim.. :(:( ach jaj
ja sa neviem netrapit kvoli svojim stehnam a zadku:( a je to u mna jedna z najdolezitejsich veci. aj ked viem, ze by to tak nemalo byt, ale je to tak:(
su doleiztejsie veci..ale ked sa clovek kazdy den kuka na svoje znetvorene stehna tak vsetko berie horsie;)
ssia okej ja chapem, ja vam chcem len pomoct, trapit sa nad takymito vecami, pri porovnani s inymi ake existuju, je hriech...jasne chapem to, ved som zena, ale su ine dolezitejsie veci...samozrejme ak sa da si pomoz, ale netrap sa preto
no pretoze to pre niektore z nas JE nadrozmerny problem. asi ma 98%z vas nepochopi, ale pre mna je neskutocny problem pribrat 200g, nehovoriac o tvoriacich sa hrbolcekoch na mojom vlastnom zadku!!! pochop ze kazdy sa vnima inak a pre kazdeho je NESKUTOCNYM problemom nieco ine. pre niekoho vsetko.
ano starat sa, ale niekore z vas z toho robia nadrozmerny problem
Akoze my to tu rozoberame preto lebo chceme sa citit lepsie.....a co je na tom zle ze sa clovek o seba stara??????
wewaa : meriam 160cm...smola, vzdy som chcela byt vysoka. a mam 16rokov este len...vlastne uz dnes. ale nechcem byt uz teraz buchta,...
achjajjjj: mas celulitidu? alebo aspon pomarancovu kozu? ja nie, ale mam na to geny, tak nesmiem pribrat ked ju nechcem mat:)