POMOC! celulitida!!=(

Príspevok v téme: POMOC! celulitida!!=(
wewaa

Prosím...môže mi niekto pomôcť?! Do marca potrebujem zhodiť pár kíl, ale to ma tak netrapi ako CELULITIDA!!=( Mám 16 a celulitidu uz tak 2 roky.Moja sestra ktora ma o 10 kg viac ma jej oveľa menej. Neviem čo mám robit....pomáha pit viacej tekutin?alebo opmoze trosku daky gel?Cvicim dost ale to nijako nepomaha! PROSIIM!!!!!

achjajjjj

baby aj mna to kedysi trapilo, lenze to prislo vekom a stresom, ja uz mam 25, do 24 som bola v pohodke, ja som nemala ani nabeh, ale mne to spravili okolnosti, mala som vela problemov, potom sa aj zdravotne pridali a ja co som bola vzdy uplne stihlunka, som sa zmenila a nabehla aj celulitida, aj strie na zadku, ktore su uz biele:), navyse zlenivel aj moj chlap, ktory bol vrcholovy sportovec a tahal ma v tomto dole, boli sme taki lenivci, pritom on mal kedysi tiez taku figuru a tvar, ze sa za nim kazda otacala, ale sme si povedali casy sa menia, zaklad nam predsa ostal:)a vselico sa da urobit cvicenim, stravou, aj ked nejake nasledky ostanu...
Dnes sa uz netrapim, su dolezitejsie veci, ale nato pridete casom, skuste sa o seba starat, ale netrapit sa, len si zhorsite ine veci

wewaa

Aka diskusia sa tu rozbehla!=)
Viete ja suhlasim s tým že starat sa o seba....a chciet zmenit svoje telo...v.ed to aj ja chcem.ale zasa suhlasim ze niektorí ludia maju uplne iné starosti a nad nasimi problemami sa asi ani nezymýšlajuu...=/
a teraz od veci....tieto vianoce to pohroma....STEDRY VECER bol naozaj dost stedry...=)som toho pojdela!=(...inak nie je tu niekto z BB???

katu5ik

ja kebyze vyhram nad celulitidou, tak by pre mna bolo vsetko krajsie..a lahsie zvladnutelne si myslim.. :(:( ach jaj

ssia

ja sa neviem netrapit kvoli svojim stehnam a zadku:( a je to u mna jedna z najdolezitejsich veci. aj ked viem, ze by to tak nemalo byt, ale je to tak:(

achjajjjjj

ssia okej ja chapem, ja vam chcem len pomoct, trapit sa nad takymito vecami, pri porovnani s inymi ake existuju, je hriech...jasne chapem to, ved som zena, ale su ine dolezitejsie veci...samozrejme ak sa da si pomoz, ale netrap sa preto

ssia

no pretoze to pre niektore z nas JE nadrozmerny problem. asi ma 98%z vas nepochopi, ale pre mna je neskutocny problem pribrat 200g, nehovoriac o tvoriacich sa hrbolcekoch na mojom vlastnom zadku!!! pochop ze kazdy sa vnima inak a pre kazdeho je NESKUTOCNYM problemom nieco ine. pre niekoho vsetko.

ssia

wewaa : meriam 160cm...smola, vzdy som chcela byt vysoka. a mam 16rokov este len...vlastne uz dnes. ale nechcem byt uz teraz buchta,...
achjajjjj: mas celulitidu? alebo aspon pomarancovu kozu? ja nie, ale mam na to geny, tak nesmiem pribrat ked ju nechcem mat:)