Prosím...môže mi niekto pomôcť?! Do marca potrebujem zhodiť pár kíl, ale to ma tak netrapi ako CELULITIDA!!=( Mám 16 a celulitidu uz tak 2 roky.Moja sestra ktora ma o 10 kg viac ma jej oveľa menej. Neviem čo mám robit....pomáha pit viacej tekutin?alebo opmoze trosku daky gel?Cvicim dost ale to nijako nepomaha! PROSIIM!!!!!
POMOC! celulitida!!=(
jeej, sia , kuknem
ten moj blog: www.sisa-ssia.blog.cz
ale este som len zacala, zatial je to takmer o nicom, len par clankov. ale uz sa to rozbieha:)diki:)
no podla mna v megagyme.. viac strojov a tak..len veela ludi tam byva, ale tak ja som chodila rano alebo po skole:D:D
katu5ik:
A kde bolo lepsie????
ssia:
daj.....potom ti budem robit navstevnostt!=)
wewa, ja som chodila do hitu, potom do megagymu,lebo to mam blizsie..a teraz nemozem kvoli posratym klbom :(:(
wewaa: mozem tu dat od veci odkaz na moj novy blog? pisem tam knihu, je to slusne, ale nikto tam nechodi. tak mozem? prosim:)
katu5ik:
A de chodievas cvicit?ak chodievas teda.....lebo rozmyslam de ist....som chodievala do MEGAGYMU ale ze ci nepoznas este nieco dobreeee....???
wewa, ja som z bb:)
wewwa: chapem ta aj pre mna bol stedry vecer hrozny...a dnes tiez. ale vsak to prejde, aj mamine sa prestane chciet varit:D
a keby sa to dalo, netrapit sa nad svojim telom, aj tak by som sa trapila. ale som si vedoma ze mam aj kladne stranky:)
stavat vsetko na nepodareny zadok a nohy je blbost, usmev spravi velmi vela, to mi verte...tym nechcem povedat, aby ste sa nepokusali, ale NETRAPTE SA!