Varovanie o mobiloch a rakovine!

Príspevok v téme: Varovanie o mobiloch a rakovine!
damian

Vážení, za každú cenu si stiahnite a pozrite závažný dokument o tom, ako veda dokázala spojitosť medzi používaním mobilných telefónov a rakovinou a aké riešenia vedci navrhujú.

Pamätajte, že podobné, ba aj väčšie podvody vo vede sú známe aj v liekovom priemysle.

Dokument si môžete stiahnúť na

www.subory.sk

Po stiahnutí budete pred odzipovaním (rozbalením dokumentu) vyzvaní uviesť HESLO. Do okienka “heslo” napíšte “mobil”.

Samozrejme, týmto zároveň otváram ROZUMNÚ a inteligentnú debatu na túto temu.

damian

Spravy, spravy, spravy. Zial, mnohi si takto zapinaju ten vypinac na TV prave kvoli spravam. Ale faktom je, ze v spravach v hlavnoprudovych mediach NIE JE VIAC, NEZ 20% PRAVDY. To si treba uvedomit, ze NEVIEME, PRECO ta ktora "sprava" prisla na svet, preco sa siry a aky ma ciel. Toto mi davno povedal irsky profesor strategickeho menezmentu a toto sa aj v UK vyucuje napriklad na prestiznych biznis-skolach. Za vacsinou sprav su iste CIELE. Takto, ked ludia tie spravy sleduju, povazuju to za skutocnu realitu a fakty. Zial, mnohe spravy su horsie, ako fiction filmy. Clovek nasledne nezije v realite ale v spravach a vo filmoch.

damian

Bobika, ja nikdy som neodsudzovat techniku a ani nebudem. Odsudzujem, ze sa zdraviu dolezite skodliviny utajuju a nic sa s tym nerobi.

[zruseny12]

pise sa,ze ludia ktory su zo slabsou imunitou a sedia este dlho pri napr.PC...zhorsuje sa im stav,ked pouzivaju mobil,alebo aj elektricke spotrebice skodia...presne ako pisal,kde sa spi.../a len tak mimochodom,ja mam presne tiez potvrdene,ze ked vela telef.rozboli ma hlava,alebo ked som dlho pri PC tiez citim sa oslabena.../
takze nie je to nic vymyslene...

bobika.

Damian, ešte jedna vec, skúsil si sa zamyslieť, že takouto prezentáciou ľudí hneváš? Lebo prihovárať sa ľudom tak aby ťa aspoň akceptovali je ťažké a tebe to absolútne nejde, skús zmeniť rétoriku, lebo takto to znie ako bla bla bla teda stokrát prečítané a nič nové...

den

Nech sa o tom hovori, nech ludia vedia a snazia sa eliminovat modernu techniku.
Nam sa mikrovlnka pokazila a uz ju nemame, vraj existuje najaka, co ohrieva parou, tak snad je ta lepsia.

Co sa tyka TV my mame, ale radsej
kupujeme dvd za facku v novinovom stanku a pozrieme si kvalitny film a detom nase stare rozpravky a aj tie ceske.
K zhliadnutiu v Tv okrem dokumentov a tv novin a sem tam diskusnych relacii sa neda nic pozerat.A uz vobec nie tie trapne slovenske serialy..nebudem menovat.Cize clovek si vie vybrat a mnoho krat ani nezapne Tv.

A k mobilom, o tom viem a ked som ho mavala vo vrecku, tak som mala bolesti vajecnikov, takze ho nosim radsej v taske a nechodim s nim kadetade a snazim sa hovor co najviac urychlit a nevykecavat sa:D

Zial el. smogu sa nevyhneme, ale da sa trocha ho tlmit tymi opatreniami.

[zruseny12]

radana...ahoj o tych mobiloch to nie su vymysly a vobec o tom vyzarovani,skoda,ze ti nemozem dat precitat ten casopis,co mam...vsetky elektricke veci skodia,zasa zalezi ako kto to pochopi...
vsetko treba pouzivat z mierou a neperhanat to,sak aj caje z biliniek, ktore cloveku pomozu mozu aj uskodit vo velkom mnozstve...
ja toto,co pise DAMIAN tiez viem z toho casopisu,ako som ho spominala...CALINEWS

radana

A co sa tyka toho televizora-je tam taky "vypinac",takze ked nechcem,tak televizor nezapnem aj 10 rokov..Ale spravy a co sa nove deje vo svete si velmi rada pozriem :-)

radana

A co je na tom zle,ze ti sem napisem,ze si nas spasitel :-) Ved ty sa na toho spasitela hras.Myslis si ze za to,ze sa nedas zaockovat sa dozijes o 500 rokov viacej nez hoci kto iny?Nezavidim ti tvoju kvalitu zivota.My mame doma televizory styri a sme SILNO ZALOZENA RODINA.To je zase jeden z tvojich dalsich vymyslov.Chces sa hrat na doleziteho,no akosi ti to nejde a to ta zoziera..Stale meles iba jedno a to iste a nad tym,co ti napisu ini sa ani nezamyslas,diskutovanie ani nepoznas.JA,JA,JA,JENOM JA.....Ludia maju rozne nazory a si ich tu aj prezentuju..