Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Varovanie o mobiloch a rakovine!

Príspevok v téme: Varovanie o mobiloch a rakovine!
damian

Vážení, za každú cenu si stiahnite a pozrite závažný dokument o tom, ako veda dokázala spojitosť medzi používaním mobilných telefónov a rakovinou a aké riešenia vedci navrhujú.

Pamätajte, že podobné, ba aj väčšie podvody vo vede sú známe aj v liekovom priemysle.

Dokument si môžete stiahnúť na

www.subory.sk

Po stiahnutí budete pred odzipovaním (rozbalením dokumentu) vyzvaní uviesť HESLO. Do okienka “heslo” napíšte “mobil”.

Samozrejme, týmto zároveň otváram ROZUMNÚ a inteligentnú debatu na túto temu.

radana

Myslim si,ze tuto temu bolo zbytocne aj zakladat,pretoze tieto informacie o skodlivosti mobilov chodia mediami uz nejake roky.Ale na druhej strane zakladatela tejto temy aj chapem,ze vzhladom na to,ze vyhodil televizor sa zrejme dostal k tymto informaciam neskor..Aj snaha sa ceni :)

barbinka

pozorovatel: prečo? asi preto, lebo začal urážať nás, ktorí s ním nesúhlasíme. najprv si prečítaj všetky príspevky, keď chceč byť veľmi spravodlivý.

lencok1

aj ked sa to netyka tejto temy, napisem: co sa tyka sprav je fajn vediet, co sa deje:)...ale neznasam, ked tam davaju len o roznych nestastiach, vrazdach atd...to je velmi negativne,
ale vsak vieme ze plati,ze zle spravy sa siria rychlostou blesku( mnohi z toho maju senzaciu), na dobre sa rychlo zabuda...je to chore, dokonca som niekde citala, ze nasi rozmyslaju nad dalsiou reality show, ze praimy premos z pohrebov, ze pre niektorich ludi je to fascinujuce, ja uz teda neviem, kde to spejeme...

pozorovatel

Barbinka ale preco ho urazas ?
Vid Tvoj prispevok:
damian a ja si myslím, že ty si niečo menej. máš komplex, lebo nemáš patričné vzdelanie, tak aspoň tu na fóre sa snažíš byť zaujimavý. a tiež si myslím, že ty potrebuješ prikyvujúcich barančenkov. a to sa ti aj podarilo. privábil si si takých istých fanatikov ako si ty.

Barbinka ved napis aj Ty raz nieco rozumne. Moj predchadzajuci prispevok bol aj o Tebe alebo hlavne o Tebe ?

radana

Myslim,ze tomu,komu dochadzali nervy bol akurat tak Damian. www.zdravie.sk Kto si dovoli co len v niecom napisat opacny nazor,tak je provokater..

barbinka

pozorovatel asi si si nič neprečítal, alebo si nič nepochopil. v tejto téme nie som proti jeho názoru na mobily,...

pozorovatel

Jeho prispevky citam a ked sa mi nieco
paci,tak si to zapamatam alebo sa snazim o tom zistit viac z inych zdrojov. To co ma nezaujima alebo s tym
nesuhlasim hodim /pomyselne/ za hlavu.
Preco sa vsak vyjadrujete k jeho osobe?
Preco ho hned urazate? Preco hned osobne invektivy? Diskutujte o skodlivosti mobilov, vyvratte mu,ze to tak nieje. Mate padne argumenty? Pouzite ich. Preco musi kazda tema skoncit osovanim a urazanim sa navzajom?
Komu dochadzaju argumenty musi hned zacat urazat? Veru niektore z vas to robia velmi rady. Takze sa vyjadrujte k danej teme a nie k osobe prispievatela alebo niekoho,kto si dovolil napisat iny nazor ako mate vy.