Varovanie o mobiloch a rakovine!

Príspevok v téme: Varovanie o mobiloch a rakovine!
damian

Vážení, za každú cenu si stiahnite a pozrite závažný dokument o tom, ako veda dokázala spojitosť medzi používaním mobilných telefónov a rakovinou a aké riešenia vedci navrhujú.

Pamätajte, že podobné, ba aj väčšie podvody vo vede sú známe aj v liekovom priemysle.

Dokument si môžete stiahnúť na

www.subory.sk

Po stiahnutí budete pred odzipovaním (rozbalením dokumentu) vyzvaní uviesť HESLO. Do okienka “heslo” napíšte “mobil”.

Samozrejme, týmto zároveň otváram ROZUMNÚ a inteligentnú debatu na túto temu.

liam

Aj malý krok je lepší ako žiadny, aspoň na noc mobil neukladať do svojej blízkosti...Aj taká vec je fajn, odpojiť aspoň na noc zo zásuviek elektrospotrebiče- zminimalizovať elektromagnetické žiarenie..

katerajna

a co hovorite na pocitace? viem, ze mobily sa spajaju so vznikom rakoviny. a take vyzarovanie od PC? to nie je skodlive?

sandrita

ja mobil nemam(mala som uz davno)ale su ludia co mobil nedaju z ruky,dokonca s nim spia,jedia,idu na wc....
ale...ma vplyv aj na osoby v blizkosti?
a este nieco co ma trapi -sice nejedna sa o mobil ale o rontgenove ziarenie,v poslednej dobe toho bolo veela a myslim,ze mi dost skodi.
Vzdy ak mi robia rontgen zubov tak ma zacne boliet hlava.
Sorry za odbocenie od temy.

sisisissi

Mobily skodia, to kazdy vie, no dnes si uz nikto nevazi svoje zdravie a nadalej ich pouziva... Moze sa otvorit tema - fajcenie skodi a dat tam aj miliarda dokazov, no aj tak to zial nepomoze.
Damian ja viem, ze chces ludom ukazat nebezpecenstva modernej doby-vakciny proti comukolvek i mobily, ale mam obavu ze to nepomoze. Ale drzim palce, btw.mala otazka, ty pouzivas mobil?