Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

co si mam o tom mysliet??? poradte

Príspevok v téme: co si mam o tom mysliet??? poradte
hmmm???hmmm

Vcera som nasla priatelovi na azete medzi rp ako napisal jednej babe ci si sa nestretnu a ci si to nerozdaju, ci nema zaujem? a jedna co pisala asi na ploche ze sex za kredit abo podobne... tak jej napisal ci nechce za peniaze... neviem co si mam o tom mysliet... sme spolu vyše 2,5 roka... a ku mne sa správa ziarlivo... ked ma vidi ako s nejakym kamaratom kecam alebo pisem, pripadne volam tak mu to neskutocne vadi... poradte prosim...

nela

ikuska preco? nemyslim ze by to bolo take napadne..tebe tiez urcite ako aj vsetkym niekedy napise nejaky neznamy nick:)

monica

ano to je dobry napad..vytvor si novy nick bez foto a nejakych info podla kt.by ta spoznal..pis inym stylom ako zvyknes..A napis mu prva, ponukni mu nieco..A ked ti odpise a zacnete sa dohadovat, tak sa daj off..neries to pisanim ale pockaj kym sa s nim prvy krat stretnes a pekne mu to vytmav..mozes zacal poznas nick blablabla?a uz to pojde..pekne ho nachytas.. kazdopadne..mrzi ma to velmi..viem ako sa citis..

nela

ja by som si vytvorila novy nick a zacala by som si s nim pisat..ak by si sa s nim dohodla ze sa stretnete tak by som riadne isla na tu schodzku...aspon by som mala istotu ze to myslel naozaj vazne...a potom by som ho poslala do riti...neznasam takychto chlapov..jeden grc

hmmm???hmmm

no joo...predo mnou by si to nedovolil...pisal si s tou babou a dorazilo ma to ze co tam napisal on ze ci sa nestretnu a nezavazne si uziju...len to je to ze ja som mu to nasla tajne... nevie ze som mu pozrela archiv...ale to bol jednoducho instinkt...no...ved to poznate nie?...a co som urobila, som si to vytlacila aby som mala dokaz...hmmmm

ejaa

ako tak keby som toto videla na vlastne oci, ze dava nejakej babe takéto navrhy tak ako by som ho poslala na parky..to by ma inak vytociloo.lebo ak on nevedel, ze ty to uvidis tak je to od neho riadne svinstvo.ja by som si to nenechala

monica

slabo by som ho poslala!!! dava taketo navrhy.. pochybujem,ze ti to vracia aby si ziarlila.to by robil vtedy keby si mala moznost to vidiet a nie tajne... Pekne mu vycisti zaludok.. Myslim,ze tento chlap ti zato nestoji.. PO 2,5 roku..ja by ho zaibla.. daj vediet ked to vyriesis..