Vcera som nasla priatelovi na azete medzi rp ako napisal jednej babe ci si sa nestretnu a ci si to nerozdaju, ci nema zaujem? a jedna co pisala asi na ploche ze sex za kredit abo podobne... tak jej napisal ci nechce za peniaze... neviem co si mam o tom mysliet... sme spolu vyše 2,5 roka... a ku mne sa správa ziarlivo... ked ma vidi ako s nejakym kamaratom kecam alebo pisem, pripadne volam tak mu to neskutocne vadi... poradte prosim...
co si mam o tom mysliet??? poradte
on a sukničkar? určite nie, nie je ten typ... a ani ten typ co by si robil z bab na pokeci srandu... ranilo ma aj to ze ma zaprel...mne ked niekto napisal na pokeci a podobne a aj ked len pozval na kavu tak som mu odpisala vzdy že nie diky mam priatela alebo ze som zadana... a on sa ku mne ani nepriznava tak to je čo potom za vztah?
tak neivem ja mam z toho taky pocit ze je len mozno suknickar...to neznamena ze ta nemiluje...su taki chlapi ktori si robia aj srandu z takych dievcat na pokeci co chsu sex za peniaze...a len chcu zistit ti chlapi kam su dievcata schopne zajst...podla mna by si to s nim mala vydiskutovat ako to vlastne je..ked to budes v sebe dusit len sebe budes skodit
hmmm ? hmmm podla mna to je chore...a budes sa zbytone trapit pusti ho k vode, ked to robi raz urobi aj nabuduce ..
vacsinou ten kto ziarli tak sudi podla seba a najviac "podvadza" prave ten ... potvrdilo sa mi to viackrat aj na okoli ...
takze bola tam nahodou moja segra a ze ho tam nevidela ale ja pochybujem o tom ze tam nebol...lebo ked sme spolu volali tak som mu povedala ze som unavena a ze pojdem spat lebo som aj trosku chora a este na konci sa ma opytaj ci naozaj pojdem spat...a mobil mi nedvíha... tak nefiem co je... kde je... dokonca sa mu teraz vypol...takze tak..mal nejake problemy s nabijackou ale som zvedava kedy sa mi ozve z toho mobilu a ci aj ... ale urcite sa s nim o tom porozpravam... tomu verte...urobim s nim bordel...