Vcera som nasla priatelovi na azete medzi rp ako napisal jednej babe ci si sa nestretnu a ci si to nerozdaju, ci nema zaujem? a jedna co pisala asi na ploche ze sex za kredit abo podobne... tak jej napisal ci nechce za peniaze... neviem co si mam o tom mysliet... sme spolu vyše 2,5 roka... a ku mne sa správa ziarlivo... ked ma vidi ako s nejakym kamaratom kecam alebo pisem, pripadne volam tak mu to neskutocne vadi... poradte prosim...
co si mam o tom mysliet??? poradte
to su taki hajzli.... moj na azetnechodi,nastastie a klop klop...ale keby chodil,trpla by som...boze baby,toto tu je tak skazene,kazdy kazdeho namotava,vsade ide o sex....ale viete,asi najlepsie namotat ho riadne a potom mu to ukazat,nech vidi,aky je chudak a aka si ty inteligentna a prisla si na to....uboziak riadny
ja som to vyriesila tak,ze somsi v auguste vytvorila nick a doteraz cakala a teraz si si nim pisem
no ja neviem..ja by som spravila to co som napisala predtym...vytvorit si nick a tak...tak by som si bola ista na 100%..lebo ked mu normalne povies ze o tom vies tak sa moze vyhovarat a klamat..ak by mi povedal ze to bolo len tak zo srandy aj tak by som mala nejake pochybnosti
monnika...ale on predsa nema a ani nemal dovod na to že by som mu malo prejavovala city alebo aby žiarlil na iných.. už od začiatku..a čim dlhšie sme spolu tym viac je žiarlivejši a podobne.... tak sex sme nemali už trošku dlhšie ale to z toho dovodu lebo ja mam toho vela a aj podmienky na to nie su take ako by sme chceli a tak no..je to zložité vysvetlovat ked je za tym toho viacej... a to tu nebudem rozpisovat radšej
mne je 19 a jemu 26.... jj len ja nefiem ako budem reagovat a ako on... lebo predsa len doba čo sme spolu a podobne.. to nie je len tak.. hodit to za hlavu a padla vec.... ale zas ako si napisala furt ma to bude prenasledovat.. že čo ak to urobi a podobne.... a to nie som ani moc žiarliva... aspon teda o tom neviem a nepotrebujem ho kontrolovat ako on mna... fnuk
hmm..toto ti robi?take ziarlivostne zachvaty? ved mu to uz povedz, ja by som to asi nevydrzala...mozno sa citi nedoceneny ,alebo citi malo lasky od teba,alebo si mysli, ze sa ti uz nepaci a preto sa snazis si to dokazat na nete..a spavate spolu este?
no ano to mas pravdu... vcera sa mi stala taka situacia ze ma zbadal s jednym kamaratom na ktoreho strasne ziarli, ja som ho nevidela, a on ma ani neohlasil, a potom mi volal, tak sme sa rozpravali a nakoniec uplne ze si musel sadnut lebo mu bolo zle.. to ako dostal ziarlivostny zachvat alebo ja nefiem... som zostala v soku...ze ked toto robi pri kamosovi tak co by robil keby mam skoro vacsinu spoluziakov v skole len chalanov a som s nimi dennodenne ... a pritom uz som mala tolko krat na jazyku ze mu vhodim do oci to co som nasla ale nejako som sa ukludnila a musim to este premysliet teda...akym sposobom to budem riesit... najhorsie bolo ze mi cez vikend hovoril ako velmi ma lubi a podobne a ja som stale musela mysliet na to co napisal na tom azete tej babe ze ci sa nestretnu a nezavazne si uziju fnuk