Vcera som nasla priatelovi na azete medzi rp ako napisal jednej babe ci si sa nestretnu a ci si to nerozdaju, ci nema zaujem? a jedna co pisala asi na ploche ze sex za kredit abo podobne... tak jej napisal ci nechce za peniaze... neviem co si mam o tom mysliet... sme spolu vyše 2,5 roka... a ku mne sa správa ziarlivo... ked ma vidi ako s nejakym kamaratom kecam alebo pisem, pripadne volam tak mu to neskutocne vadi... poradte prosim...
co si mam o tom mysliet??? poradte
Ja neviem.. Je jasne,ze to bude zapierat ale ty mas predsa dokaz.. A ak zacne s recami, ze to bola len sranda alebo ,ze ho to mrzi. Tak to si moja pekne rozmysli 3 krat v hlave co bduer robit.Ale bola by si velmi blba keby si ho nenechala..Aj napriek tomu,ze ho lubis.. Ako by si mu po tomto vsetko mohla dalej verit? Aj keby si vo vzthu zostala pochybnosti a nasledneho ziarlenia by si sa nezabvila.. Poznam to..
ja neviem.ale ja si myslim ze to nemusi byt nic vazne.aj mne kolko krat napisu doterni uchilaci.ja ich sice vacsinou odpinkam ale niekedy sa na tom ohromne zabavam.skus sa s nim najprv normalne porozpravat a nie hned utocit:)
moja..:( vies, ja som mala priatela vyse dvoch rokov.. skoro dva a pol.. a myslela som,ze by nikdy nic take nespravil..spraval sa tak..a vies co? nakoniec ma nechal z nicoho nic..nemali sme vobec problemy..ani naznak nicoho..A este som sa aj dozvedela,ze posledny tyzden vztahu mal uz inu a podvadzal ma..A to aj sexualne.. takze tymto chcem len povedat,ze chlapi vedia byt svine aj ked mas o nich uplne inu mienku..ale snad to tebe dopadne dobre..skus to vyriesit..a potom napis