Ahojte poradite ako mam babu prinutit abi mi urobila oral mojej partnerke sa to vraj hnusi poradte mi
prosiiiiiiiiiiiiiiiiiim
oral
asi tak najprv jej to sprav ty a potom sa odvazi aj ona
mily milovnik kokos patri do pise a nie do huby a ked chces ,aby ti ho fajcila tak jej musis vylizat a poradne
ja som mala velky odpor voci oralu do kedy som ho neurobila priatelovi, v ten vecer sme mali aj prvy sex, teraz ho robim rada a vzrusuje ma to..
salala, ako to dopadlo? :-)
ha, prave tento problem riesim ja. rozhodla som sa, ze je nacase, aby som svojho priatela takto uspokojila (lebo som uz ako prizivnik :-D). len sa mi to trosku hnusi a bojim sa... drzte palce, aby to vyslo
nenut ju lebo mas po sexe aj partnerke
oralik je dolezita sucast sexualneho zivota....neviem si uz ani predstavit aby som ho ja nerobila alebo nedostavala...=)
Väčšina žien má na začiatku k orálu odpor. Snaž sa byť nežný, bádať, objavovať, ako sa jej dotýkať, aby sa uspokojila ona /nemyslím tým len orál/. Pomaličky krok za kročikom. Potom bude chcieť ona uspokojiť Teba. Najskôr sa možno bude musieť k tomu sama prinútiť /sama! Ty ju nepresviedčaj/ a potom sa jej to začne i páčiť. /väčšina žien sa takto dopracuje k orálu, dokonca väčšina si kedysi myslela, že by to nikdy nedokázali robiť/Veľa šťastia.
trosku drasticke nie?
keď nechce tak nechce, možno jej tam nevoniaš. Mňa do toho tiež nikto neprinútil. Až kým som nenašla priateľa, s ktorým ma to baviť začalo.