oral

kdshlfjalsjdflajslkfsd

ja som mala velky odpor voci oralu do kedy som ho neurobila priatelovi, v ten vecer sme mali aj prvy sex, teraz ho robim rada a vzrusuje ma to..

salala

ha, prave tento problem riesim ja. rozhodla som sa, ze je nacase, aby som svojho priatela takto uspokojila (lebo som uz ako prizivnik :-D). len sa mi to trosku hnusi a bojim sa... drzte palce, aby to vyslo

lemonka

oralik je dolezita sucast sexualneho zivota....neviem si uz ani predstavit aby som ho ja nerobila alebo nedostavala...=)

iv222

Väčšina žien má na začiatku k orálu odpor. Snaž sa byť nežný, bádať, objavovať, ako sa jej dotýkať, aby sa uspokojila ona /nemyslím tým len orál/. Pomaličky krok za kročikom. Potom bude chcieť ona uspokojiť Teba. Najskôr sa možno bude musieť k tomu sama prinútiť /sama! Ty ju nepresviedčaj/ a potom sa jej to začne i páčiť. /väčšina žien sa takto dopracuje k orálu, dokonca väčšina si kedysi myslela, že by to nikdy nedokázali robiť/Veľa šťastia.

Zoe Scott

keď nechce tak nechce, možno jej tam nevoniaš. Mňa do toho tiež nikto neprinútil. Až kým som nenašla priateľa, s ktorým ma to baviť začalo.