ahojte, chcem sa spytat ci ste si aj vy vsimli alebo mate priamu skusenost alebo co si o tom myslite. Bola som asi tri roky bez priatela a za tu dobu som bola asi raz prechladnuta, inak nic. Minuly rok som si nasla priatela a odvtedy som stale chora, ako nahle sa z jednej choroby vyliecim, uz mam dalsiu, moze oslabena imunita suvisiet s priatelom alebo to je len zhoda nahod? on totiz ma asi dost silnu imunitu lebo nebyva vobec chory.. MOze byt ze on ma v sebe bacily a virusy ale jeho telo s nimi dokaze bojovat ale ked sa prenesu na mna tak ochoriem? alebo je to blbost? co si o tom myslite? lebo naozaj moje problemy zacali asi mesiac dva potom co som s nim zacala.uz je to vyse roka.. niezeby som s nim kvoli tomu chcela skoncit :) to nie, len ma zaujima ci pripustate aj taku moznost..
imunita a priatel?
ja mávam často afty. chcem sa spýtať, či aj toto môže súvisueť s priateľom. Ten ich ale nemáva. Ale pred ním som afty nemávala. dakujem za pomoc.
vies, co je dobre na hrube crevo?zuvat zuvacku...chod na temu...SYNDROM DRAZDIVEHO CREVA...TAM SOM PISALA...
...a vies este na co som prisla?ze ked sedim vela pri PC,tak som taka unavena...ked som na PC tak 3-4 dni casto,potom citim aj creva a cele telo take oslabene....neviem ako by som to vysvetlila,ty nic take nepocitujes?
...a na celiakiu ti robili testy na mlieko...atd.ci nie si alergicka...alebo,ze ked su kvasinky...tak aj cukrovka moze byt...len ty ich mas po antib.tak to je tazke...
...ja som bola raz u zenskeho tiez z kvasinkami a pytal sa ma ci niekto nema v rodine cukrovku...
prave,u antib.je to tak nieco vylieci,nieco poskodi,mne zasa antib.trochu poskodili zasa ine veci,musela som zasa preliecovat inu vec...
ak mas problem,je dobre na to aj skorica, cesnek...
...ja som tiez nikdy tento problem nemala...kvasinky...a ojedla som sa sladkeho a nikdy nic...
neviem,asi to u kazdeho posobi inak...neviem...
hm, ja som pravweze nikdy predtym kvasinky nemala a opakovane ich mam az po tom co som brala tie antibiotika na helicobaktera.. a ja ich mam skor v crevach nez v posve. to vobec.
...sak aj ja zhresim,nemysli si...
na kvasinky-dieta-nepouzivam vobec cukor,ale raz za cas si ho dam,lebo ked peciem...tak mi neda aspon par zakuskov nezjest...
prejavuje sa to...palenie,svrbenie...a vytok.../ale by som povedala,ze odkedy som brala tie antibiotika na helikob.tak sa to velmi zlepsilo...
no a vela jem zeleniny,jablk...
lea,sak tu nikto nepise,ze to ma hned od neho,len sa zamysla nad tym,tak ako aj ja...nic ine...
ja som niekde citala,ze ked zena ma viac oslabenu imunitu,ze je normalne,ze chyta vsetko od toho najblizsieho...ale,to neznamena,ze je najblizsi clovek bezdomovec.../to co pre neho nie je zle,pre nas moze byt skodlive.../
a uz sme aj pisali o tom,ze otazka je kde sme chytili toho helika...neznamena,ze hned je to na nasich priatelov...
nebyvame spolu a som v tomto vztahu stastna.. len ta imunita je zhorsenaa.. :(