ahojte.mam tuto diagnozu gastritida-zapal sliznice zaludka(tazkeho stupna) a beriem aj lieky ale stale mi byva zle na zvracanie a to skoro kazdy den.Pomozte.Co by som mala jest aby mi bolo konecne dobre? alebo co mam robit? dakujem za pomoc.
-----------------
Zápal sliznice žalúdka (gastritída) www.zdravie.sk
Gastritida - zapal sliznice zaludka
Kika, na zápaly vo všeobecnosti sú dobré propolisové tabletky a čisté aloe vera. Ak chceš skúsiť napíš.
kika, prestan si neutralizovat kyseliny a prave naopak dodaj si kyseliny a enzymi, prestane sa ti jedlo kazit v zaludku, kyseliny ho rozlozia a konzervuju proti rozkladu bakteriami, cin sa ti nebudu tvorit jedovate drazdive splodiny hnitia a kvasenia, tj prestane ta bolet zaludok.A nebude sa ti nasilne tlacit jedlo zo zaludka do pazeraku pod tlakom kvasnych plynov.
....
Inac ked si nechces zvysit kyslost zaludka, bakterialna cinnost sa da potlacit aj antimikrobialnymi prostriedkami, ako 2 glgy striebornej vody, par glgov roztoku GSE(60 kvapiek do litra vody), alebo aspon caj z rozmarinu alebo fenelu.
To sice travenie nenapravi, ale adresuje to aspon bolesti zaludka a pazeraku
mariaa: a ty chodis do prace alebo do skoly? ...mne byva tiez velmi zle(tiez az na umretie) a mam taky pocit ze uz budem zvracat...ja chodim do skoly a kvoli tejto chorobe velmi vela vymeskavam lebo casto mi byva zle...skoro kazdy den a uz neviem co mam robit.
a ja pijem aj fatru(ma zasadity ucinok-je na zalud.kyseliny)bud 1.5litrovu alebo 1 litrovu ta je 3-krat silnejsia.
no keby ta akupunktura nebola taka draha... ale ke si budem zarabat sama tak to skusim.
a sulinku kupis vo vacsich obchodoch..my ju kupujeme v bille alebo kauflande
KIKA...este som ti zabudla napisat,ze si aj zemiaky uvarim v slupke a tiez ich jem...su tiez dobre...
...tiez musim aspon jednu denne,lebo by mi roztrhlo hlavu ako ma boli...
...no prave som ta chcela poslat na tu temu...skusim aj tu SULINKU.../da sa kupit normalne v obchode?/
inak, mariaa, aj ja vzdy rano vypijem pohar vody a jem hrianky a snazim sa vyhybat kave ale musim si ju vacsinou dat lebo inak ma boli hlava a nedokazem sa sustredit.. a na zaludok este pomaha voda Sulinka. dobre sa z nej odgrgne a ma liecive ucinky na zaludok a zazivaci trakt
...co by mi nebolo zle,na odpadnutie...az tak,ze niekedy si myslim,ze uz zomieram...
a ked mi je tak zle tak si idem lahnut a snazim sa spat...
niekedy aj po jedle,mi je zle tak si rozmasirujem na ruke pravej od zapastia hore-CEMER.../sa tomu hovori/
alebo sa napijem mineralky MAGNEZIA...
alebo si dam jablko,jedno...hned po jedle,dolezite je aby sa mi odgrclo...
vodu pijem z Lidlu obycajnu neperlivu...a striedam z MAGNEZIOU...
/TA JE DOBRA NA TRAVENIE A AJ NA INE VECI,VED ASI VIES.../
...este som ti zabudla napisat,ze treba jest radsej po menej a viac krat denne,ako naraz vela,lebo aj preto prichadza nam zle,lebo zaludok nestaci zpracovat naraz tolko jedla,je to na neho vela...