strašne som pribrala do stehien :( teraz vôbec neviem, ako mam na ne cvičiť, nebavia ma take tie cviky, pri ktorých človek leží a iba dvíha nohy. Chcela by som začať behať, pomôže mi to? alebo čo mi pomôže, aby som mala chudšie stehná? :( poraďte prosím
stehna
cim si si odkrojila? porad nieco bezbolestne :)))
Ved na každého platí niečo iné,ja som len napísala,čo pomohlo mne.Druhý krát najprv rozmýšlaj,čo napíšeš!
ikuska,ja ta tu neurážam,tak mi tu nepíš,že som neni normálna.Trochu sa kontroluj.Tak asi som si z tých stehien okkrojila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vsetko zalezi od zatazi, ak si neda velku zataz na biku tak jej nebudu hrubnut je to aerobna cinnost
beh je tiez dobry alebo aj aerobic ale zalezi na tom ze co uprednostnujes :) hlavne nie velke zataze a ides :)
?!?
no z bicyklovania budes mat prave naopak hrubsie nohy si normalna zejej s toho schudnu??? no haha
Ja som schudla v stehnách až 8 cm za necelý rok vdaka bicyklovaniu,je to najúčinnejšie.
ja by som radšej chcela nejaky šport, ako cviky, ale taký, na ktorý nemusím chodiť do fitnees centra alebo kam. nemám totiž veľa času kvôli škole :( ale ďakujem, pozriem si to. Taebo mi nepomôže?
www.novycasprezeny.sk
do vyhladavaca si daj CVIKY NA STEHNA
tam si najdes clanok na cviky....