strašne som pribrala do stehien :( teraz vôbec neviem, ako mam na ne cvičiť, nebavia ma take tie cviky, pri ktorých človek leží a iba dvíha nohy. Chcela by som začať behať, pomôže mi to? alebo čo mi pomôže, aby som mala chudšie stehná? :( poraďte prosím
stehna
aojte ludkovia prosiiiiiim moc...
mam mega stehna co na to pomoze, surne,
pomoooooooooooooooooc som totall zufala
velmi to potrebbujem aj ako sa zbavit celuli...
prosiiiiiiiiiiim moc!
remy ok... si vysoka:-) ale tak napr ja som krpec ... mam len 160 ...a na MNA je tych 53 ... Dost :-(( takze tak!
baby vy ako chcete vyzerat? ze 49 cm a chcem este menej...nedalo mi to a odmerala som si svoj obvod stehien...53 cm...len podotknem, ze mam 180 cm a 54 kg a som fakt vychudnuta a vobec nemam pocit, ze by som mala siroke stehna, skor naopak.
ja mam tych 53 a su najvyraznejsou partiou na mojom tele :-ooo...
Neviem z nich zhodit:-XX
chudnuca 49 nie je vela prave naopak ja mam 55 a myslim ze v poho
uz ma stehna zacinaju stvat nie a nie dole mam 49 v tom najsirsom ale chcem este menej a neviem sa tam dorpacovat :( bikujem kazdy den aj aerobic + stepper obcas a stale nic uz nech sa strcia:))
a myslis ze fakt enjaky gel funguje? nebola to len vsugeracia alebo nechudla si skor stravou? neviem nejako sa mi nezda
a aky gel to bol?
ja som velmi celulitidu nemala a zacala som bicyklovat aby som schudla vtedy sa mi podarilo schudnut v stehnach zo 60 na 54 ale potom som prestala a dostavila sa celulitida a kilecka..s gelom sa mi podarilo zo 62 na 59 cm a chcela by som zase tych 54 cm hned pod zadkom...
musim zacat makaaat lebo do vianoc chcem byt spokojnejsia
bicykel
a ked si este bicyklovala tak si neschudla v stehnach..alebo si si nevsimla zredukovanie celuli:)