Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dlhodobo zvysena teplota - pricina?

Príspevok v téme: Dlhodobo zvysena teplota - pricina?
nika_

uz asi 3 tyzden (ak nie viac) mavam zvysenu teplotu... 37,2 - 37,5. nic ma vsak neboli, nezaznamenala som ziadne ine problemy. ked sa zhori pocasie, ochladi sa, tak sa to hned prejavi takymto sposobom...co by mohlo byt pricinou? mam v sebe nejakeho bacila, virus, oslabenu imunitu? brala a aj teraz berem vitamin C, zinok, stravujem sa pomerne zdravo...prosim Vas poradte!

raso

Uz 2 mesiac mam zvysenu teplotu - v priemere okolo 37,2. Tiez som z toho uz na nervy, lekari nevedia prist na to co mi je...odporucam si pozriet stranku www.chlamydie.info
Chlamydie su zakerne bakterie, niekedy
ich je tazko diagnostikovat, sposobuju rozne problemy a liecba byva casto zdlhava a narocna...
Prajem nam vsetkym skore uzdravenie...

bachri

No vedela som ze nie som sama, ale zistujem, ze je nas vela. Ja masm teplotu 37.2 uz stvrty mesiac, este stale chodim po vysetrenieach , mam za sebou spustu testov a vsetky samozrejme negativne. Posledne mi imunoalergologicka povedala, ze sa mi z virozy prenastavil termoregulacny system, a ze sa s tym proste budem musiet naucit zit :-(
Skusala som to, sa zesom zdrava, , ale...
Lenze ono to nie je jednoduche ked uz okolo tretej ma opusta sila, pali ma v ociach od tej teploty, niekedy ma chyti aj zimnica, som slaba a unavena a chyti sa ma kazdy virus co preleti okolo takze som kazdu chvilu aj na PNke bo v robote to nezvladam. A to sa krmim vitaminami, probiotikami a vselijakymi pripodnými doplnkami. Uz som skusila aj akupunkturu, ludovych liecitelov a kadeco ine a stale nic. budem vdacna za kazdu radu.. Ak to pomoze tak kamoske co to mala dlhsi cas zistili toxoplazmozu, druhej boreliozu, tak som sa na to skusila pytat aj ja ale vysledok bol negativny... no skusam dalej a drzim nam vsetkym palce.

janoo

hmmmmmmmmm Tu uz nepomoze nic len katova sekera!???.Ale ja este nechem zomriet?Kde som to vsetko dostal.Nefajcim, nepijem,drogi neberem v kanali nespavam a na dievcata sa usmievam.(a kedze nemam teplotu som prenasacom vyrusov) lauritta Verim ze si clovek jednim z nas.Myslis si ze sa dobre stravujes.A myslis si ze dodrzujes zivotospravu.A predsa mas problem. poradim ti:Prestan sa prejedat.Vela sa pohybuj.Virusy a bacili posli tam kde patria do stoky.

hmmmmmmmmm

dlhodobo zvysena teplota tzv subfebrilna je priznakom, ze vase telo bojuje s virusovym ochorenim, napr hepatitda B C,Epstein Barr,cytomegalovirus, HIV preto by som urcite navahala ist k lekarovi na odborne vysetrenie.

lauritta

Vyborny napad janoo :-),

presne to robim kazdy den, okrem vela tekutin (cista voda s vodovodu), popijam cajik, dostatok medu s citronom, pravidelne cesnak. Vela zeleniny a ovocia. Este to doplnim probiotikami. Pohyb na cerstvom vzduchu. Aj by som pravidelne sportovala ale nevladzem.
Ved ani nie som chora, myslim tym chripka, prechladnutie, anginy a ine neduhy.
Len kazdy den 37,5, hlava duni, oci stipu, nevladzem a musim si ist po praci lahnut.
Zahada.

lauritta

Ahojte,

citam, ze je tu vela ludi s rovnakym problemom ako mam ja. Priblizne 10 mesiacov mam zvysenu teplotu. Najvyssia je okolo siestej vecer 37, 5. Som unavena, nie som schopna chodit cvicit ako som bola zvyknuta, citim teplo, zvyknu ma stipat oci. Inac nemam ine prejavy ako nadcha a kasel. Cca 2 mesiace som mala problem s tocenim hlavy a nevolnost ale to bolo pravdepodobne z chrbtice. Preslo to same. Pocas tych 10 mesiacov som nebola vobec chora, dokonca ani chripka a to som sa nedala tuto jesen prvykrat ockovat. Mam za sebou uz asi vsetky vysetrenia ktore existuju, absolutne nic nikde nezistili. Kedze som sa davala asi 5 rokov ockovat proti chripke, mala som podozrenie ci to nie je neziaduci ucinok. Samozrejme nikde sa to nedozviete, lebo nikto to s ockovanim nespaja. Navstivila som jednu doktorku, ktora sa zaobera alternativnou medicinou a nepriamo mi to potvrdila, ze to moze byt pricina. Dostala som homeopatika na vycistenie tela od virusov. Neviem ci niekto z Vas kto ma problemy ako ja sa dava ockovat, zaujimalo by ma to. Az teraz som si uvedomila aka hlupost to bola dobrovolne do seba davat virus a jedy, koli pohodlnosti neochoriet. Kazdy mlady organizmus sa musi s chripkovym virusom vysporiadat sam. Drzim vsetkym palce aby sa tych teplot zbavili, je to velmi obmedzujuce.

heheela

ja to mam tiez od nepamati...vzdy ked som chora tak sa mi mam potom zvysenu teplotu aj 2 mesiace..tiez mi robili miliony testov a nic....takze najlespie je nevsimat si to...niekedy to unavuje ale co uz....a to mam len 19 rokov..