Dlhodobo zvysena teplota - pricina?

Príspevok v téme: Dlhodobo zvysena teplota - pricina?
nika_

uz asi 3 tyzden (ak nie viac) mavam zvysenu teplotu... 37,2 - 37,5. nic ma vsak neboli, nezaznamenala som ziadne ine problemy. ked sa zhori pocasie, ochladi sa, tak sa to hned prejavi takymto sposobom...co by mohlo byt pricinou? mam v sebe nejakeho bacila, virus, oslabenu imunitu? brala a aj teraz berem vitamin C, zinok, stravujem sa pomerne zdravo...prosim Vas poradte!

baili

ahojte, no vsetkych nas spajaju tieto negativne symptony-povzbudilo ma uz to ze nie som sama :)) ale co dalej....velmi prosim malo sa tu zmienujete o Vam pomohlo-asi preto ze nic :( ale ak nahodou nieco poradte, dakujem

Mattys

Neviem ci ma vyznam sem pisat ale tak skusim to,, mam 23rokov, uz asi mesiac mam zvysenu teplotu okolo 37,2. Zacalo to tak ze som sa rano zobudil a nameral som si teplotu 38. Doktorka mi predpisala lieky ako -
Azitrox 500 potom Sumamed 500mg. Mam slabost v nohach , celkova unava, a niekedy sa mi zda niejako divny aj zrak ako keby som vsetko vnimal moc priestorovo, neda sa to celkom opisat. Dobre ta teplota je na tych 37,2 ak sa to da ako teplota nazvat to by ma ani tak netrapilo iba ze ak pridem domov zo skoly tak teplota skoci aj na 37,5 a ked sa viac namaham (prerabame dom) pridem domov tak teplota skoci az na 38,2 a to uz ma trapi viac. Neda sa normalne fungovat. Doktorka spravila rozbor krvi, mocu, snimok pluc, bol som aj u urologa a vsetko je v poriadku, vobec nechapem co sa to moze diat... Najradsej by som siel na niejake uplne komplexne !lekarske! vysetrenie - by som si to zaplatil, len neviem kde take nieco robia, odozva - neodozva podelil som sa s Vami cawte

...ema

caute,
takyto problem mam taktiez uz 5 rokov mam teplotu 37,2 - 37,8, presla som vsetkymi vysetreniami, ale stale nic. Chora ako nadcha som len raz do roka, takze som uplne "zdrava" ked si to tak vezmete, az na klasicku unavu. ale po dvoch rokoch mi zlyhali oblicky,z nicoho nic, takze si treba dat bacha a pravdaze pricinu doteraz nezistili.K unave pribudlo este aj zvonenie v usiach, svrbenie koze, ale zasa nic nezistili ani v krvi ani nikde, tak neviem co si uz o tom mam mysliet kedze mam len 22rokov. Drzim Vam aj sebe prsty :-)

...ema

caute,
takyto problem mam taktiez uz 5 rokov mam teplotu 37,2 - 37,8, presla som vsetkymi vysetreniami, ale stale nic. Chora ako nadcha som len raz do roka, takze som uplne "zdrava" ked si to tak vezmete, az na klasicku unavu. ale po dvoch rokoch mi zlyhali oblicky,z nicoho nic, takze si treba dat bacha a pravdaze pricinu doteraz nezistili.K unave pribudlo este aj zvonenie v usiach, svrbenie koze, ale zasa nic nezistili ani v krvi ani nikde, tak neviem co si uz o tom mam mysliet kedze mam len 22rokov. Drzim Vam aj sebe prsty :-)

ivanka123

ahojte, vidim, ze nas tu je takych vela...
ja mam problemy so zvysenou teplotou uz asi 10 rokov.najprv po anginach asi 3 roky vkuse, potom mi to preslo potom ako som uzivala wobenzym no cca po 2 rokoch sa to opat vratilo a ani wbzym nepomohol,az som nakoniec bola u liecitela, ktory mi nakazal pit 2 caje a dychacie cvicenia, potom sa to zlepsilo. mavam teplotu ale nie stale, byvam aj casto chora, ale pomaha mi joga, ked cvicim pravidelne je to lepsie. odporucam ale telo nepresilovat, iba pokial je to pre vas prijemne, prechadzky na cerstvom vzduchu, vela spanku,m probiotika, aloe vera stavu, vela ovocia a zeleniny a ziadne sladkosti, alebo len velmi malo. inak nemam mandle ani slepe crevo, mam intoleranciu laktozy, v nemocnici som bol 5x a na rok som musela prerusit skolu. len ziadna diagnoza, ktoru mi zistili nebola pricinou zvysenej teploty...

AnnaMaryYYYY

Ahojte tak ja mam taketo zvysene teploty uz asi vyse roka.Tiez som podstupila vsetky vysetrenia a nikto mi na nic neprisiel.Keby som nestracala cas s doktormi,tak som mohla byt uz davno zdrava.Isla som na diagnostiku a tam mi prisli na to,ze vobec nemam imunitu a nachytala som plno vyruv,bakterii a hlavne jedneho najhorsieho a tym je stafylokok.z toho mam tu zvysenu teplotu 37,2.Liecim sa na to uz pol roka a pomaly to ustupuje,ale trva to dlho ,lebo doktori nevedia co s vami ,dopuju vas antibiotikami a to tomu velmi nepomaha.teraz uzivam lieky od starlife a myslim si,ze to pomaly odchadza a zacinam sa citit lepsie.prajem vela stastia v uzdravovani a hlavne vela sil a trpezlivosti,lebo viem co to obnasa

joni_

misho ja mam tiez CFS, je to hnusne, a lekari nevedia co s tym, kazdy mi povie ze je to malo znama diagnoza a tym to skonci, ja teraz skusam detox a posilnenie organizmu pomocou aloe vera a dalsich doplnkov, no uvidim, ci to nejak pomoze, lebo od lekarov uz nic necakam, za 16 rokov aj tak na nic neprisli, cim by mi pomohli

joni_

Livka dufam ze sa ti to podari vyriesit, vela stastia prajem, je to isto tazke,
k tej teplote len tolko, ze ja by som radsej mala tyzden 40 a potom bola OK, ako mat 16 rokov 37,2 - to je na zabitie

Livka08

AHojte.
Tak ja uz mam asi 10 den ku veceru a cely vecer teplotu 38.3. ( Bola by som rada, keby som mala ako vy "len 37.2"). Cez den dokazem fungovat normalne, ale´uz vecer je to nonsens. To nedokazem nic ine robit, len lezat, ledva si caj dokazem spravit. Na jedny antibiotika ( 3x 500g) som hned po druhej tabletke (ktora mi aj tak nepomohla) dostala alergivku rekaciu a ine vedlajsie ucinky). Dr. ma poslal na vystrenie krvi a mocu tak uvidime..

misho

Ludia, mozno o tom neviete, ale vacsinu pripadov co som tu cital, vyzera na chronicky unavovy syndrom ...Trpim nim aj ja, nema sice kazdy den zvysenu teplotu ale tak kazdy druhy den aj nad 37.7, chory sice byvam teraz castejsie ale mam ju aj ked som 3 mesiace zdravy.. Aj po banalnej praci som nenormalne unaveny, musim si odychnut...Je to dost na prd..Najhorsie je ze chronicky unavovy syndrom sa ,,neda,, liecit, lebo bol objaveny len pred nedavnom. AK chce niekto nejake info, napiste na mail :)