Ahojte, velmi sa mi mastia vlasy a tvar, uz neviem co mam robit umyvam si hlavu kazdy druhy den...prosim poradte mi
mastne vlasy
na tvar by som skusila zelene cistiace pripravky z MK ale na vlasy jednoznacne skus sampony z brezy alebo zihlavy alebo uplne najlepsi podla mna je sampon z notina ducray argeal
ja si musím umývať každý druhý deň. ale to len od vtedy čo som si nezačala žehliť vlasy :( ... nepomohla ani farba na vlasy mám pocit že sa to ešte zhoršilo!!! možno to bude aj tým že mám dosť riedke vlasy ... neboj zvykneš si ! :)
Ahoj ja som najprv mala super vlasy aj tyzden bez mastnoty vydrzali potom som si ich kadzy treti den zacala umyvat... no a potom som si ich zacala zehlit tak ofina uz na druhý den neni taká aká by mala byť a vlasy už na ten treti den čo boli ešte v pohode už sa nedaju.. čo mám robiť snimi vzhladom na moj vek ?
Mne pomohla najviac na mastniaky Balea 7 bylin, tusim 500ml, smrdi jak slak, ani lesk nic moc, ale vlasy su cele 3 dni v nemastnom stave. A stoji len 28 sk :)) Ja osobne to striedam s inými šampónmi a je to fajn.
Lucka!
To, že si vlasy musis umyvat kazde 2 dni, nie je vôbec take strasne. Aj ja si vlasy umývam rovnako casto ako ty, ale beriem to ako vyhru, lebo boli casy, ked som si musela vlasy umyvat kazdy dem. Ako si si mohla v diskusii vsimnut, ine baby su na tom ovela horsie.
Ak to vsak chces aj tak zlepsit, skús splnit tolko nasledovnych bodov, kolko sa ti podari.
1. Zdrava strava (-mira uz napisala vsetko potrebne) !!!
2. sampon na mastne vlasy (ja osobne odporucam tie z lekarni, ak ich pobehas viac, zistis, ze sa da kupit relativne dost samponov do 5eur)
3. umyvaj si vlasy skor vlaznou vodou a sus si ich studenym vzduchom
4. nepouzivaj kondicionery, tuzidla ani peny
5. ak chces, mozes skusit farbu na vlasy ci trvalu (chemicka uprava vlasy vysusuje)
6. skús kratsi strih vlasov
7. kup si v lekarni panthenol kapsule na kvalitu vlasov
a nestresuj, mohlo to byt ovela horsie :)
Ahojte. Ja mám tiež problém s mastnými vlasmi, musela som si ich zmývať každý deň. Používala som dosť drahé a vraj kvalitné šampóny, vyskúšala som už asi všetky. Nakoniec som si kúpila šampón Dixi alebo Luna, obsahujú výťažky z bylín. Zmývam si vlasy každý druhý deň a vždy po umytí si votriem do vlasom vlasovú vodu Dixi. Vlasy mi vydržia nemastné síce asi len 48 hodín, aj to už nie sú celkom svieže, no je to určite lepšie ako keď mi vydržali len 24 hodín. Viac sa s tým podľa mňa nedá urobiť nič.
Problém treba riešiť zvnútra. Nejedzte sladkosti a tuky. Najhoršie sú mliečne výrobky naslako, čokolády, zákusky, olejnaté a tučné jedlá a sladké nápoje.
Jedte zeleninu a obilné kaše z leozrnných obilnín.
ja mam tiez taky problem ze si npriklad okolo 12.00 umyjem vlasy a uz vecer su skarede a rano hroza..mastne pri korienkoch ale pekne na koncoch a to uz vobec nechapem..predtym som si umyvala hlavu kazdy 2-3den a teraz musim kazdy den..ako je pravda ze su aj horsie veci ale toto sa musi dat nejako vyriesit..vie mi niekto poradit?dakujem..
tato tema nejak suvisi so zenskymi chorobami?????