mastne vlasy

lilliana

Lucka skús si vlasy zafarbiť.Trochu sa naruší štruktúra vlasov a nebudú sa až tak mastiť.Použi aj CapillanQ z lekárne.

anonym

Mne strasne pomáha šampon Elseve na mastné vlasy a skús si 2x za mesiac vlasy umyt jarovou vodou. Na plet pouzivam obyčajné lacne mydlo to mi pomáhla najlepsie. Veľa štastia :-)

ahmyna

na mastne vlasy pomaha olivovy olej (nie obycajny). poriedne si ich natrite a nechjte posobit celu noc.. mne sa potom nemastili dost dlho..

damaxy

viem,že ženy si davali na také vlasy trvalu ale ja to nemam vyskušané,spýtaj sa tých starších ročníkov alebo kaderníčiek.Moja mama to tak robí ale ona má ten klasik uces, kučery.

zuzik

no moja ja mam tiez dost masne vlasy kazdy druhy de si ich musim umyvat ale predavaju taku vodicku v drogerke ze DIXI taka cervena neni to drahe a celkom pomaha a kupuj si sampon s citronovymi vytazkami..a moc casto sa neces ( ne ze chod strapata) ale neces sa takym hustym hrebenom..ked ma este nieco napadne ak dopisem:)

martina23

Ahoj, chcem vam len povedat co mi povedala kadernicka, ked som jej povedalam ze sa mi casto masneju vlasy a musim si ich umyvat kazdy den. Povedala, ze vlasy sa nemastia, ale POKOZKA. No a tak sa to prenasa aj na vlasy. Ziadny sampon podla mna nepomoze, jedine ak zdrava strava a ziadne mastne jedla.