Vyrážky...čudné..a hlavne po nohách

Meggie60

prosimpomoc4 - Nevieš ísť k lekárovi??? Určite sa ti to nespravilo zo dňa na deň, tomu neverím, tak prečo to riešiš až teraz ked je zle??? Nikdy nepochopím ludí čo im je jedno ich zdravie. Môže ísť o hoci čo, aj vážne, aj nie, .... teraz trp..

prosimpomoc4

Na celej pravej nohe mam svrbiace hnisajuce vyrazky alebo stipance. Co to je ?!?!?!pomoztr prosim noci nespavam strasne to svrbi

Alma

Kedysi som to čítala že dve vyrážky vedľa seba je špecifický znak pre nejakú infekciu ale zabudla som akú a tak to teraz hľadám.

Bibuška

ahojte...aj ja mam take červene flaky vyražky alebo štipance ..neviem to pomenovať ... strašne to svrbí ... neviem či je to blcha alebo nejaka alergia .... mám pouprataný cely dom a žiadnu blchu som nevidela :D ...ale tie vyražky alebo čo to je mám iba na lavej nohe a to na lytkach a na chodidle 3 ,na pravomm chodidle 4 ale na pravom lytku už nie ... a potom ešte 4 na boku pravom (pod rebrami) Neviete čo by to mohlo byť ?? :( ..Dakujem :)

Nunana

Zdravím, ja sa trápim tiež, no vyskúšala som už hádam aj lupu no stále nič. Periny sú prezlečené,plachty tiež,vydezinfikovaný celý byt... Počula som že zostávajú červené fľaky(krvavé)no ja som nič nenašla. Ešte mi popíšte ako vyzerajú tie vyrážky. Prosím.