Vyrážky...čudné..a hlavne po nohách

zuzic

martin222 a prosim nevedel by si poradit aj mne? ja mam svrbive vyrazky len na pravej polovici tela najskor to bolo na nogach potom stehnach-boku pleci ramene zapesti. alergicka nie som, kozna povedala ze to moze byt z prekonanej choroby hornych dychacich organov.velmi pekne ta prosim nemozes mi poradit co mam robit?

martin222

to može byť alergicka reakcia napr. na seno... spomente si či ste v blizkom čase neboli blizko sena...mne sa take robievali ale vyražky vyzerali skor ako od popaleniny...

janka

lkj - ja som u lekára ešte nebola, lebo je tam veľa ľudí, objednajú ma až o 3-4 týždne, ale určite pôjdem. Ja som si tiež myslela, že je to blcha (ale tie som už mala a to svrbí), tieto vyrážky ma nesvrbeli a po týždni samé zmizli. Tiež som myslela na pohlavnú chorobu (ale žeby??? človek už ničomu neverí, ak tu číta nejaké strašné príspevky o pohlavných chorobách), môže to byť aj alergia (bola som v záhrade). Ja určite chcem vedieť, čo to je sa dám vyšetriť.

ildiko

Moj otec má vyrážky už po celom tele, začali od nôh, veľmi ho svrbia a potom ostanú po nich jazvy.Mal by niekto nejakú múdru radu? K lekárovi nechce ísť. Dakujem.

mirka1

lkj:Ano mala som nechraneny pohlavny styk ale to su uz cca 2 meaice.Co ty?U lekara som nebola a ani sa zatial nechyystam..pockam ci to prejde...ja to mam eeste len dva tyzdne,takze pockam.Ja som rozmyslala,ci sa mi to nemoze robit od holenia..ale predtym sa mi to nerobilo a iny dovod nejako neviem najst.

milalucka

Blchu mozes mat len Ty v posteli alebo vo svojom obleceni.A nikto iny z rodiny nemusi byt postipany.Zbavit sa jej?Musis ju chytit.Poukladaj biele plachty do svoje izby a uvidis kde bude skakat blcha.A kde ju chytis?Ak ju ma nejaky clovek a cestujes napr.MHD lahko na teba preskoci a postipe Ta.

lkj

a myslíš...že keby to bolo od blchy nemal by to doma nikto..len ja??? bože kde som chytila blchu??? ako sa jej zbavím

lkj

pre mirku1.....no neviem....ale mne sa tiež rtak robia..a svrbiáa..mala si nechránený pohl.styk??? možno sme len niečo pojedli, čo nám škodí...-bodaj by to bolo od jedla....bola si u lekára?? ja ešte nie