prosim, mam 37, stabilneho partnera, nemam neplotu ani sa necitim chora, pri moceni len obcas taky pocit "tlaku?" v podbrusku... proste nic vyrazne, len som si ocikala papierik pred 3 dnami a je tam krv v moci, uz to robim pri kazdom cikani a stale tam je, teraz dokonca uuuuuuuuplne modry-cize viac krvi. Prosim, poradte, z coho to mozem vsetkeho byt? teda co mi moze byt,prosim
Krv v moči
..tiez som mala ten zapal a teplotu som nemala.../ja som skor v tej dobe zvracala a bolo mi velmi zle.../asi je to u kazeho ine...tak ti prajem aby si sa s toho,cim skor dostala...
dakujem vam. mna len udivuje ze nemam anilen teplotu , a ked malo infekt moc. ciest moje dieta,malo vysoke teploty
...tak asi ano,/krvacala som po zenskej stranke/ale ako laik asi tazko poznas s kade krvaca clovek/proste som mala krv,ked som bola na zachod na malu potrebu/...a mne ani nejake specialne vysetrenie nerobil,len sa pytal,ci mam krv v moci...ja ze ano,a ze som bola aj u obvodnej som mu povedala,a ze nic nenasli,tak mi predpisal nejake antibiotika...a kazal mi prist na kontrolu,keby sa to nezlepsilo...
vybrala som antibiotika...a odvtedy som krv nemala...
problemi s moc.cestami mavam aj ja..ked ma to bolelo sla som k lekarovi,zobral mi vzorku a potom povedal,ze tam bola aj krv.mala som v tele nejaky zapal lebo predtym som bola chora.povedal,ze telo sa s tym vysporiada samo.mal pravdu.jedine co som pila je urologicky caj-pomohol mi-nemam uz ani bolesti.pijem ho obcas aj preventivne..alebo si kup v lekarni kvapky rowatinex tie su super! no zasla by som aj k lekarovi!
maria no ved hned ked budem moct tak pojdem to je jasne
a nemala si ty tu krv v moci z gynokrvacania z posvy kedze si male ten gynozapal?lebo podla coho gynekolog usudil ze mam zapalti robil nejake speci vysetrenia?
...a bolo to davno po menzese...a mala som viditelne krv v moci...ja by som na tvojom mieste sla k obvodnej a potom podla nej,co ti povie sla by som dalej...
...ja som mala krv v moci a viditelne...
aha maria, no lebo pisala si ze mas krv v moci...a nemala si, lebo ja naopak, ziadne mimoriadne priznaky len krv v moci tak neviem
gigia,ja som bola najprv u obvodnej zpobrala mi moc a povedala,ze nic tam nenasla,tak potom mi kazala ze mam skocit este k zenskemu...tak som tam sla a mala som zapal...tak neviem...ale urob ako ty uznas za vhodne...
nemozem teraz, lebo dieta je doma chore, teploty, ledva dycha, no a ja inak nic necitim, tak preto sa pytam. jasne ze pojdem, len najblizsie dni sa nedostanem kym bude maly teplotovat. maria a to preco si s tym bola u zenskeho, to mam ist na gyndu s tym ci k obvodnemu? ako moc.inf. suvisi s gyndov a s vajecnikmi? ja mam s vajecnikmi problemy, sa mi robia pravidelne cysty co prasknu, ale to mam uz viac nez rok a moc bol vzdy vporiadku
mala by som absolvovat i sono obliciek ?